LiveLearn Groeipaden

In plaats van zelf te moeten kiezen welk pad te bewandelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, hebben wij custom groeipaden gecreëerd. Elk groeipad heeft een specifiek doel maar wordt voor het individu speciaal ingericht; wij faciliteren het gehele traject en kiezen welk opleidingen, opleiders en leervormen het best bij jou passen.

Doelgericht

Vanuit de groeipaden werk je naar een bepaald doel toe. Wij vinden uit wat jouw manier van leren is en welke opleidingen en opleiders hier het best bij passen.

Enkele voorbeelden:

Onderhandelen

Wijn

Zakelijk Engels

Alle groeipaden

Professionele groei

Alle vaardigheden die jou beter maken op je werk of werkgerelateerde situaties.

 

Persoonlijke groei

Persoonlijke interesses die niet (persé) met je werk te maken hebben.

 

Baangerichte groei

Wanneer jij opzoek bent naar een baan, maar de bijbehorende vaardigheden nog ontbreken.

 

Format van een Groeipad

Elk groeipad bestaat uit 5 stappen, waarvan een assessment altijd de start is. Dit om te meten waar jij precies staat en vanuit hier de beste materie aan te bieden. Daarna vindt een gedeelte theorie (in blended vorm) en praktijk plaats.

Nadat alle theorie en praktijk behandeld is wordt het tijd dat de vaardigheden ook toegepast kunnen worden binnen jouw werk of hobbies. We sluiten af met een (kort) assessment om te valideren dat jij daadwerkelijk je doelen hebt behaald.

Direct inschalen doormiddel van een Assessment

Voordat je begint aan een groeipad zal een expert bepalen waar jij staat met betrekking tot de te leren vaardigheid. Dit kan in de vorm van een (online) assessment of een persoonlijk gesprek. Het doel is om voor jou een uniek- en best passend traject te creëren, zodat jij niet onnodig energie verspilt.

Plug and Play opleidingsaanbod

Plug and Play betekent dat het groeipad maakbaar is. Wij kunnen precies naar jouw wensen een groeipad creëren, met opleidingen en trainingsvormen die het best matchen met jouw persoonlijkheid. Zo weet jij zeker dat je leert waarvoor je je hebt aangemeld.  

Direct toepasbaar binnen je werk of hobbies

Nieuwe vaardigheden hebben pas echt zin als je deze ook meteen kan toepassen tijdens je werk of hobbies. Onderdeel van een groeipad is daarom ook de vertaling naar jouw dagelijkse leven. Tot slot zullen wij meten of de gewenste groei ook daadwerkelijk is doorgemaakt.

Liever persoonlijke coaching?

Elk groeipad is ook te doorlopen met een persoonlijke coach. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en krijgt daarvoor elke 2 weken 1,5 uur coaching van een expert binnen jouw groeipad.

Bel me terug / neem contact op

Wij zullen binnen 24-uur telefonisch contact met je opnemen. Heb je een dringende vraag? Stuur dan een mailtje naar contact@livelearn.nl

Je moet ingelogd zijn om gebruik te maken van deze functie