Leren begint bij het individu

Wij bieden alle handvaten om jouw talent een leven lang te laten ontwikkelen en zo jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

Wie zijn wij?

Wat doen we

Groeipaden

Methodologie

Ons Netwerk

Gemiddelde beoordeling
4,8/5

Onze filosofie

Stimuleren om te blijven leren. Waarom stoppen na het halen van een diploma?

Iedereen in Nederland moet in staat zijn zich te blijven ontwikkelen of dit nu vanuit de werkgever, overheid of via een vakbonden is, er is altijd een mogelijkheid om een opleiding / training te volgen.

Als LiveLearn bieden wij alle handvatten om jou te laten groeien en zullen gedurende een hele loopbaan klaarstaan voor de volgende stap.

Wie zijn wij

Het begon met ‘Live’ educatieve games, nu begeleiden we individuele groeipaden

De drive om mensen effectief kennis bij te brengen zat er altijd in. Als ondernemer moet je zelf ook constant blijven ontwikkelen. Binnen LiveLearn hanteren wij de drie kernwaarden Inspirerend, innovatief en kwalitatief.

Wat doen we

Op een missie om elk individu te begeleiden in zijn groeipad

Zowel in professionele- als persoonlijke ontwikkeling worden we constant blootgesteld aan verandering. Wij begrijpen als geen ander hoe de balans tussen werk en privé gemaakt moet worden en helpen daarin werkgever en individu met de juiste handvatten om zorgeloos te groeien.

Groeipaden

Het all-in-one pakket om een nieuwe vaardigheid te leren

Het is enorm lastig om de juiste opleiding / training te vinden die bij jou of je organisatie past. In onze custom groeipaden hoef jij alleen aan te geven wat je wil leren en wij regelen de rest.

Onze methodologie

Meten is weten en zo richten wij ook onze leertrajecten in

Te vaak wordt leren en ontwikkelen gezien als een kostenpost. Dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Wanneer je doorrekent wat de voordelen zijn; meer talent, betere banen of een sterker merk, kan je eenvoudig de ROI berekenen. Om goed te meten welke groei doorgemaakt wordt werken wij altijd met een assessment / gesprek voor- en achteraf.

Ons netwerk

Alles zelf ontwikkelen is geen optie, gelukkig hebben wij goede partners

Als LiveLearn geven wij in de basis zelf geen opleidingen. Wij faciliteren namelijk het gehele framework van leren en ontwikkelen; van Inspireren tot certificeren zorgen wij dat jij of je team bij de hand wordt genomen. Wij zorgen dat jij altijd bij de beste opleider(s) terecht komt.

Leerbudget in beheer
103.589

Bel me terug / neem contact op

Wij zullen binnen 24-uur telefonisch contact met je opnemen. Heb je een dringende vraag? Stuur dan een mailtje naar contact@livelearn.nl

Je moet ingelogd zijn om gebruik te maken van deze functie