Jouw profiel

Registreren Inloggen

Affinity Photo basis training

Beschikbaarheid en prijs

0
12 dagdeel
Training

Affinity Photo is dé tool voor het creëren en bewerken van afbeeldingen. Met Affinity Photo – hét beste alternatief voor Photoshop – kan iedereen eenvoudig creatieve ideeën tot uiting laten komen. Maar hoe begin je met het creëren en bewerken van afbeeldingen in Affinity Photo?

In de Affinity Photo basis training word je wegwijs in Affinity Photo en verkrijg je praktisch inzicht in hoe je met de juiste tools afbeeldingen kunt bewerken en kunt voorzien van onder andere tekst en andere beeldelementen als vormen en patronen. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met Affinity Photo, zodat je na de Affinity Photo basis training concreet afbeeldingen kunt bewerken en opslaan voor het web of andere doeleinden.

Agenda :
Affinity Photo is dé tool voor het creëren en bewerken van afbeeldingen. Met Affinity Photo – hét beste alternatief voor Photoshop – kan iedereen eenvoudig creatieve ideeën tot uiting laten komen. Maar hoe begin je met het creëren en bewerken van afbeeldingen in Affinity Photo? In de Affinity Photo basis training word je wegwijs in Affinity Photo en verkrijg je praktisch inzicht in hoe je met de juiste tools afbeeldingen kunt bewerken en kunt voorzien van onder andere tekst en andere beeldelementen als vormen en patronen. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met Affinity Photo, zodat je na de Affinity Photo basis training concreet afbeeldingen kunt bewerken en opslaan voor het web of andere doeleinden.

05 Nov

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

05 Nov, 10:00, Rosmalen

€ 495

06 Dec

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

06 Dec, 10:00, Rosmalen

€ 495

21 Jan

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

21 Jan, 10:00, Rosmalen

€ 495

21 Febr

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

21 Febr, 10:00, Rosmalen

€ 495

Skills

Praktisch

No reviews for this course ...
company logo
zuidema

Locaties

Rosmalen

Prijs vanaf

Training: € 495

BTW: € 103