Jouw profiel

Registreren Inloggen

Affinity Photo gevorderden training

Beschikbaarheid en prijs

0
11 dagdeel
Training

Affinity Photo is dé tool voor het creëren en bewerken van afbeeldingen. Met Affinity Photo – hét beste alternatief voor Photoshop – kan iedereen eenvoudig creatieve ideeën tot uiting laten komen. Maar hoe ontdek je alle geavanceerde Affinity Photo functies?

In de Affinity Photo gevorderden training ligt de focus op het in detail kunnen aanpassen van afbeeldingen in de trend van onder andere verloop- en kleurlagen, contrasten en masker technieken. Daarnaast leer je vector afbeeldingen te plaatsen en logo’s of andere beeldelementen in perspectief te plaatsen. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met Affinity Photo, zodat je na de Affinity Photo gevorderden training concreet afbeeldingen tot in detail kunt bewerken en opslaan voor het web of andere doeleinden.

Agenda :
Affinity Photo is dé tool voor het creëren en bewerken van afbeeldingen. Met Affinity Photo – hét beste alternatief voor Photoshop – kan iedereen eenvoudig creatieve ideeën tot uiting laten komen. Maar hoe ontdek je alle geavanceerde Affinity Photo functies? In de Affinity Photo gevorderden training ligt de focus op het in detail kunnen aanpassen van afbeeldingen in de trend van onder andere verloop- en kleurlagen, contrasten en masker technieken. Daarnaast leer je vector afbeeldingen te plaatsen en logo’s of andere beeldelementen in perspectief te plaatsen. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met Affinity Photo, zodat je na de Affinity Photo gevorderden training concreet afbeeldingen tot in detail kunt bewerken en opslaan voor het web of andere doeleinden.

13 Dec

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

13 Dec, 10:00, Rosmalen

€ 495

28 Jan

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

28 Jan, 10:00, Rosmalen

€ 495

28 Febr

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

28 Febr, 10:00, Rosmalen

€ 495

08 Apr

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

08 Apr, 10:00, Rosmalen

€ 495

Skills

No reviews for this course ...
company logo
zuidema

Locaties

Rosmalen

Prijs vanaf

Training: € 495

BTW: € 103