Jouw profiel

Registreren Inloggen

Coaching met Insights Discovery | 16 uur

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen

Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. In samenspraak met jouw coach kies je momenten uit die jullie beide schikken om aan de slag te gaan met jou vraagstukken. De coachingssessie kunnen in overleg online of face-to-face plaatsvinden.

Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coaching van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Het voordeel van een coachingstraject inclusief Insights Discovery is dat je concreet met de inzichten uit jouw persoonlijke Insights Discovery profiel aan de slag kunt. Aan de hand van dit profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen. Vervolgens kunnen de resultaten dienen als een middel om te werken aan jouw communicatie en samenwerken te verbeteren.

Aan de hand van een persoonlijk profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen. De resultaten kunnen dienen als basis voor een ontwikkeltraject om communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Agenda :
Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. In samenspraak met jouw coach kies je momenten uit die jullie beide schikken om aan de slag te gaan met jou vraagstukken. De coachingssessie kunnen in overleg online of face-to-face plaatsvinden. Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coaching van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt. Het voordeel van een coachingstraject inclusief Insights Discovery is dat je concreet met de inzichten uit jouw persoonlijke Insights Discovery profiel aan de slag kunt. Aan de hand van dit profiel ontdek je jouw voorkeuren in denken en doen.

€ 2919

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

Ex BTW

datum

Product price: 2.919,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
kennethsmit

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 2919

BTW: € 612