Jouw profiel

Registreren Inloggen

Coaching met Insights Discovery | 4 uur

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen

Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. In samenspraak met jouw coach kies je momenten uit die jullie beide schikken om aan de slag te gaan met jou vraagstukken. De coachingssessie kunnen in overleg online of face-to-face plaatsvinden.

Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coachen van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Agenda :
Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. In samenspraak met jouw coach kies je momenten uit die jullie beide schikken om aan de slag te gaan met jou vraagstukken. De coachingssessie kunnen in overleg online of face-to-face plaatsvinden. Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coachen van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

€ 1019

Ex BTW

datum

Product price: 1.019,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit Direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 1019

BTW: € 213