Jouw profiel

Registreren Inloggen

Emotionele Intelligentie

Beschikbaarheid en prijs

0
3 dagdeel
Opleidingen

Deze training neemt je mee in de wereld van emotionele intelligentie. Het is een belangrijke eigenschap/vaardigheid voor maatschappelijk succes. Daarnaast wordt emotionele intelligentie ook gezien als vaardigheid voor de toekomst. Deze sociale training bij Kenneth Smit Direct leert je meer over EQ, de perfecte aanvulling op IQ.

Hoe succesvol je bent, ligt niet alleen aan je IQ, het ligt ook aan je EQ. Emotionele intelligentie is de manier waarop je met emoties omgaat. Emotionele intelligentie kent vijf aspecten, namelijk: 1) het kennen van je eigen emoties, 2) het reguleren van je eigen emoties, 3) zelfmotivatie, 4) het onderkennen van andermans emoties en 5) het omgaan met relaties. In deze training ga je aan de slag met alle vijf de componenten om zo als het ware je EQ te verhogen.

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Wat is emotionele intelligentie
  • Zelfkennis
  • Luisteren
  • Empathie
  • Sociale vaardigheden
  • EQ inzetten om tot resultaat te komen

Agenda :
Deze training neemt je mee in de wereld van emotionele intelligentie. Het is een belangrijke eigenschap/vaardigheid voor maatschappelijk succes. Daarnaast wordt emotionele intelligentie ook gezien als vaardigheid voor de toekomst. Deze sociale training bij Kenneth Smit Direct leert je meer over EQ, de perfecte aanvulling op IQ. Hoe succesvol je bent, ligt niet alleen aan je IQ, het ligt ook aan je EQ. Emotionele intelligentie is de manier waarop je met emoties omgaat. Emotionele intelligentie kent vijf aspecten, namelijk: 1) het kennen van je eigen emoties, 2) het reguleren van je eigen emoties, 3) zelfmotivatie, 4) het onderkennen van andermans emoties en 5) het omgaan met relaties. In deze training ga je aan de slag met alle vijf de componenten om zo als het ware je EQ te verhogen. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: Wat is emotionele intelligentieZelfkennisLuisterenEmpathieSociale vaardighedenEQ inzetten om tot resultaat te komen

19 Apr

datum

Product price: 575,00
Total options:
Order total:

1

19 Apr, 09:30, BILTHOVEN

€ 575

19 Apr

datum

Product price: 575,00
Total options:
Order total:

1

19 Apr, 09:30, EINDHOVEN

€ 575

19 Apr

datum

Product price: 575,00
Total options:
Order total:

1

19 Apr, 09:30, AMSTERDAM

€ 575

19 Apr

datum

Product price: 575,00
Total options:
Order total:

1

19 Apr, 09:30, ZWOLLE

€ 575

Skills

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

BILTHOVEN

Prijs vanaf

Opleidingen: € 575

BTW: € 120