Jouw profiel

Registreren Inloggen

Facebook & Instagram advertising basis training (virtueel)

Beschikbaarheid en prijs

0
10 dagdeel
Training

Facebook en Instagram zijn prachtige kanalen om in contact te treden met bestaande en nieuwe doelgroepen. Een juiste inrichting van advertising campagnes zorgt voor een goede fundering voor het verkrijgen van betaald succes.

In de Facebook & Instagram advertising basis training verkrijg je theoretisch en praktisch inzicht in de advertentie mogelijkheden van Facebook en Instagram. Met de opgedane inzichten kun je op beide platformen advertising campagnes inrichten, analyseren en optimaliseren. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de inrichting en/of optimalisatie van je Facebook en Instagram advertising campagnes, waardoor je aan het eind van de training zelf goed ingerichte campagnes hebt gecreëerd.

Agenda :
Facebook en Instagram zijn prachtige kanalen om in contact te treden met bestaande en nieuwe doelgroepen. Een juiste inrichting van advertising campagnes zorgt voor een goede fundering voor het verkrijgen van betaald succes. In de Facebook & Instagram advertising basis training verkrijg je theoretisch en praktisch inzicht in de advertentie mogelijkheden van Facebook en Instagram. Met de opgedane inzichten kun je op beide platformen advertising campagnes inrichten, analyseren en optimaliseren. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de inrichting en/of optimalisatie van je Facebook en Instagram advertising campagnes, waardoor je aan het eind van de training zelf goed ingerichte campagnes hebt gecreëerd.

16 Nov

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

16 Nov, 10:00, Rosmalen

€ 495

13 Dec

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

13 Dec, 10:00, Rosmalen

€ 495

31 Jan

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

31 Jan, 10:00, Rosmalen

€ 495

15 Maar

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

15 Maar, 10:00, Rosmalen

€ 495

Skills

Facebook

Instagram

Praktisch

No reviews for this course ...
company logo
zuidema

Locaties

Rosmalen

Prijs vanaf

Training: € 495

BTW: € 103