Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Jeugdzorg - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Wil jij onderzoeken hoe en wanneer opvoedproblemen ontstaan? Help je graag jongeren die een moeilijke periode meemaken? Wil jij jeugdigen weer een positief toekomstperspectief bieden? Dan is de jeugdhulpverlening helemaal iets voor jou. Kies dan voor dit boeiende HBO-programma van Scheidegger. Je leert in dit praktijkgerichte programma veel over de ontwikkeling van jeugd en eventuele opvoedingsproblemen daarbij. Dit zijn opvoedproblemen bijvoorbeeld veroorzaakt door gedragsstoornissen, verstandelijke beperkingen, verslaving, pedagogische onmacht van opvoeders of mishandeling van jeugdigen. Daarnaast leer je om taken op effectieve wijze in te plannen door je te verdiepen in organisatie en coördinatie in de jeugdzorg. Je krijgt instrumenten en methodes aangereikt om zelfregie te stimuleren. Je leert de jongere en/of opvoeders hoe zij een beroep kunnen doen op hun netwerk voor hulpvragen. Na dit programma beschik je over de essentiële kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan in de jeugdzorg. Als je al in de jeugdzorg werkt, dan biedt dit programma je een mooie kans om door te groeien.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Wil jij onderzoeken hoe en wanneer opvoedproblemen ontstaan? Help je graag jongeren die een moeilijke periode meemaken? Wil jij jeugdigen weer een positief toekomstperspectief bieden? Dan is de jeugdhulpverlening helemaal iets voor jou. Kies dan voor dit boeiende HBO-programma van Scheidegger. Je leert in dit praktijkgerichte programma veel over de ontwikkeling van jeugd en eventuele opvoedingsproblemen daarbij. Dit zijn opvoedproblemen bijvoorbeeld veroorzaakt door gedragsstoornissen, verstandelijke beperkingen, verslaving, pedagogische onmacht van opvoeders of mishandeling van jeugdigen. Daarnaast leer je om taken op effectieve wijze...

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 0