Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Module Begeleiden van Kinderen en Jongeren - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Ieder kind is uniek en verdient de begeleiding die bij hem of haar past. Om kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen helpt het daarom om het kind ook goed te leren kennen. In deze module focussen we ons op de talenten en mogelijkheden van kinderen om van daaruit hun ontwikkeling te stimuleren. Ook is er aandacht voor de rol van ouders. Hoe kun je hen betrekken bij de begeleiding? Door middel van gesprekken, spel en creativiteit help je jouw leerlingen of cliënten zich verder te ontwikkelen.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Ieder kind is uniek en verdient de begeleiding die bij hem of haar past. Om kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen helpt het daarom om het kind ook goed te leren kennen. In deze module focussen we ons op de talenten en mogelijkheden van kinderen om van daaruit hun ontwikkeling te stimuleren. Ook is er aandacht voor de rol van ouders. Hoe kun je hen betrekken bij de begeleiding? Door middel van gesprekken, spel en creativiteit help je jouw leerlingen of cliënten zich verder te ontwikkelen.

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21