Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Module Coaching bij Dyslexie - Virtual Classroom

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Dyslexie kan zich op verschillende manieren uiten. Sommige kinderen en volwassenen met dyslexie hebben moeite met het koppelen van klanken aan lettergrepen. Anderen kunnen de woorden die hen getoond worden niet herkennen. Als coach van kinderen met dyslexie is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Je ondersteunt bij de leesvaardigheid en helpt het kind naar meer zelfstandigheid. Aan jou de taak om het kind te ondersteunen bij de ontwikkeling van zijn of haar lees- en schrijfvaardigheid. In deze module doe je de kennis en vaardigheden op die je daarbij van pas komen.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Dyslexie kan zich op verschillende manieren uiten. Sommige kinderen en volwassenen met dyslexie hebben moeite met het koppelen van klanken aan lettergrepen. Anderen kunnen de woorden die hen getoond worden niet herkennen. Als coach van kinderen met dyslexie is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Je ondersteunt bij de leesvaardigheid en helpt het kind naar meer zelfstandigheid. Aan jou de taak om het kind te ondersteunen bij de ontwikkeling van zijn of haar lees- en schrijfvaardigheid. In deze module doe je de kennis en vaardigheden op die je daarbij van pas komen.


No reviews for this course ...
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult