Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Module Kernbegrippen Pedagogiek - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
0 dagdeel
Opleidingen

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.


Als pedagoog ondersteun je bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Je kunt bijvoorbeeld kinderen helpen met gedrags- of leerproblemen of kinderen die in een gewelddadige omgeving zijn opgegroeid. Als pedagoog kijk jij naar de omgeving om te ontdekken welke invloed deze heeft op het kind. En geef je het kind, de ouders en waar nodig de leerkrachten de benodigde kennis en vaardigheden om het kind vooruit te helpen in het leven.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Als pedagoog ondersteun je bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Je kunt bijvoorbeeld kinderen helpen met gedrags- of leerproblemen of kinderen die in een gewelddadige omgeving zijn opgegroeid. Als pedagoog kijk jij naar de omgeving om te ontdekken welke invloed deze heeft op het kind. En geef je het kind, de ouders en waar nodig de leerkrachten de benodigde kennis en vaardigheden om het kind vooruit te helpen in het leven.

Skills

No reviews for this course ...
company logo
schd

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21