Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Module Omgaan met Ongewenst Gedrag - Virtual Classroom

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Kinderen kunnen soms ongewenst gedrag vertonen. Denk aan liegen, bijten of stelen. Waarschijnlijk hebben ze daar niks kwaads mee in de zin, maar wat moet je hiermee als betrokken begeleider? In deze korte module ontdek je waar probleemgedrag vandaan komt en maak je het bespreekbaar. Je ontwikkelt de vaardigheden om het ongewenste gedrag om te buigen in gewenst gedrag. Hierdoor weet jij voor alle kinderen een plezierige en veilige omgeving te creëren.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Kinderen kunnen soms ongewenst gedrag vertonen. Denk aan liegen, bijten of stelen. Waarschijnlijk hebben ze daar niks kwaads mee in de zin, maar wat moet je hiermee als betrokken begeleider? In deze korte module ontdek je waar probleemgedrag vandaan komt en maak je het bespreekbaar. Je ontwikkelt de vaardigheden om het ongewenste gedrag om te buigen in gewenst gedrag. Hierdoor weet jij voor alle kinderen een plezierige en veilige omgeving te creëren.


No reviews for this course ...
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult