Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Module Pedagogiek en Maatschappij - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Pedagogiek is de studie van het opvoeden. Maar een kind wordt niet alleen beïnvloed door zijn of haar ouders, maar ook door de samenleving en de ontwikkelingen hierbinnen. Wil jij meer weten over de relatie tussen pedagogiek en de maatschappij? Dan is deze module iets voor jou. Je verdiept je tijdens deze module in mensen en hun omgeving en je onderzoekt welke wisselwerking hiertussen bestaat. Zegt opvoeding iets over criminaliteit en participatie? Welke factoren beïnvloeden maatschappelijke betrokkenheid? En voor welke sociologische en ethische kwesties kom je als pedagoog te staan?

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Pedagogiek is de studie van het opvoeden. Maar een kind wordt niet alleen beïnvloed door zijn of haar ouders, maar ook door de samenleving en de ontwikkelingen hierbinnen. Wil jij meer weten over de relatie tussen pedagogiek en de maatschappij? Dan is deze module iets voor jou. Je verdiept je tijdens deze module in mensen en hun omgeving en je onderzoekt welke wisselwerking hiertussen bestaat. Zegt opvoeding iets over criminaliteit en participatie? Welke factoren beïnvloeden maatschappelijke betrokkenheid? En voor welke sociologische en ethische kwesties kom je als pedagoog te staan?

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21