Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Systeemgericht Werken - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Jouw cliënt maakt een afspraak vanwege faalangst. Als systeemgerichte hulpverlener ga je niet voor een quick fix, maar vraag je je het volgende af. Waar komt de faalangst vandaan? Waarom de stap naar de hulpverlener? Hoe ziet het systeem van de cliënt eruit en hoe kunnen we dat inzetten om te helpen? Het systeem bestaat uit schakels die invloed op elkaar hebben. Het gezin, de familie, maar ook buurt, school en werk. In HBO Systeemgericht Werken leer je een systeemgerichte visie ontwikkelen en je maakt je een set van systeeminterventies eigen. Je kijkt, luistert en bevestigt wat goed gaat en je doorbreekt negatieve interactiepatronen. Je leert niet-werkende patronen opzoeken en ombuigen naar helende patronen. Je verbindt verschillende schakels aan elkaar. Ook waar het eventueel vastloopt.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Jouw cliënt maakt een afspraak vanwege faalangst. Als systeemgerichte hulpverlener ga je niet voor een quick fix, maar vraag je je het volgende af. Waar komt de faalangst vandaan? Waarom de stap naar de hulpverlener? Hoe ziet het systeem van de cliënt eruit en hoe kunnen we dat inzetten om te helpen? Het systeem bestaat uit schakels die invloed op elkaar hebben. Het gezin, de familie, maar ook buurt, school en werk. In HBO Systeemgericht Werken leer je een systeemgerichte visie ontwikkelen en je maakt je een set van systeeminterventies eigen. Je kijkt, luistert en bevestigt wat goed gaat en je doorbreekt negatieve interactiepatronen. J...

€ 85

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

Ex BTW

datum

Product price: 85,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 85

BTW: € 0