Jouw profiel

Registreren Inloggen

Individuele Coaching | 16 uur

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen

Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt.

Over de coaches
Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coaching van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Voorbeelden van coachingsvraagstukken:

  • Het verbeteren van verkoopvaardigheden
  • Het omgaan met verschillende type mensen
  • Hoe haal je het meeste uit je dag?
  • Welke manier van communiceren werkt het best voor jou

Agenda :
Iedereen is uniek en bij dat unieke profiel horen ook specifieke vraagstukken per professional. Wellicht heb jij een coachingsvraag al voordat je een van onze trainingen hebt gevolgd, maar het kan voorkomen dat je na een training nog behoefte hebt aan wat extra coaching. In beide gevallen helpen we je graag. Je kiest zelf of in overleg met je coach hoeveel uur coaching je nodig hebt. Over de coaches Trainers van Kenneth Smit zijn de beste in het geven van praktijkgerichte trainingen, maar daarnaast zijn ze ook goed in het coaching van het individu. De slogan van Kenneth Smit is niet voor niets 'Succes door Doen'. Het doel van de coach is om jou te helpen met de problematiek waar jij tegenaan loopt. Voorbeelden van coachingsvraagstukken: Het verbeteren van verkoopvaardigheden Het omgaan met verschillende type mensenHoe haal je het meeste uit je dag?Welke manier van communiceren werkt het best voor jou

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

€ 2599

Ex BTW

datum

Product price: 2.599,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit Direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 2599

BTW: € 545