Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4 - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
0 dagdeel
Opleidingen

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.


Als je naar de trein loopt om naar huis te gaan denk je nog even na over je werkdag bij het gemeentelijk loket vandaag. Mevrouw Amrani kwam vanochtend langs met haar man. Omdat ze samen een restaurant willen beginnen, hebben ze een vergunning nodig. Je hebt geleerd om mensen op een effectieve manier van informatie en advies te voorzien, dus kon je het echtpaar snel helpen. Je kreeg daarna een telefoontje van meneer Janssen. Vorige week heeft hij een nieuw paspoort aangevraagd en hij wilde graag weten wat de status hiervan is. In het systeem zag je dat hij zijn paspoort al kan ophalen. Je hebt hem goed nieuws kunnen geven, dat is altijd fijn. Ook heb je vandaag mevrouw Kips geholpen. Zij is gisteren verhuisd. Je gaf haar het standaardformulier dat je vorig jaar hebt opgesteld mee waarin ze alle wijzigingen kan aangeven. Je verwacht het formulier morgen terug te krijgen en dan kun je de wijzigingen doorvoeren in de computer. Je vindt het heerlijk om administratieve taken te doen, maar de echte reden dat je van je werk houdt, is het feit dat je contact hebt met mensen en dat je je vaardigheden kunt inzetten om anderen te informeren en adviseren.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Als je naar de trein loopt om naar huis te gaan denk je nog even na over je werkdag bij het gemeentelijk loket vandaag. Mevrouw Amrani kwam vanochtend langs met haar man. Omdat ze samen een restaurant willen beginnen, hebben ze een vergunning nodig. Je hebt geleerd om mensen op een effectieve manier van informatie en advies te voorzien, dus kon je het echtpaar snel helpen. Je kreeg daarna een telefoontje van meneer Janssen. Vorige week heeft hij een nieuw paspoort aangevraagd en hij wilde graag weten wat de status hiervan is. In het systeem zag je dat hij zijn paspoort al kan ophalen. Je hebt hem goed nieuws kunnen geven, dat is altijd...

Skills

No reviews for this course ...
company logo
schd

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 0