Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Module Boekhouden en Administratie - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

In korte tijd kennismaken met boekhouden en de financiële administratie? Dat kan! Kies voor deze MBO Module Boekhouden en Administratie van Scheidegger. Na afloop weet je meer over de verschillende boeken waarin je de administratie vastlegt en wat je in welk boek registreert. Ook kun je gegevens invoeren in het boekhoudpakket. Met deze module leg je dan ook een goede basis voor een functie als boekhouder of medewerker financiële administratie.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. In korte tijd kennismaken met boekhouden en de financiële administratie? Dat kan! Kies voor deze MBO Module Boekhouden en Administratie van Scheidegger. Na afloop weet je meer over de verschillende boeken waarin je de administratie vastlegt en wat je in welk boek registreert. Ook kun je gegevens invoeren in het boekhoudpakket. Met deze module leg je dan ook een goede basis voor een functie als boekhouder of medewerker financiële administratie.

datum

Product price: 100,00
Total options:
Order total:

1

, :,

€ 100

Skills

Administratie

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21