Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Module Ondersteuning in de zorg - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
0 dagdeel
Opleidingen

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.


Zit zorgzaamheid in je karakter en ondersteun je anderen graag bij belangrijke werkzaamheden? Dan is deze module iets voor jou. Je krijgt verschillende handvatten aangereikt om het zorgpersoneel te ondersteunen in de thuiszorg, een ziekenhuis of een instelling voor geestelijk gehandicapten. Je leert bijvoorbeeld hoe je kunt helpen bij sociale en recreatieve activiteiten en hoe je kunt omgaan met verschillende groepen cliënten. 

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Zit zorgzaamheid in je karakter en ondersteun je anderen graag bij belangrijke werkzaamheden? Dan is deze module iets voor jou. Je krijgt verschillende handvatten aangereikt om het zorgpersoneel te ondersteunen in de thuiszorg, een ziekenhuis of een instelling voor geestelijk gehandicapten. Je leert bijvoorbeeld hoe je kunt helpen bij sociale en recreatieve activiteiten en hoe je kunt omgaan met verschillende groepen cliënten.

Skills

50

Praktisch

No reviews for this course ...
company logo
schd

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21