Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Office Assistant niveau 3 - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Het eerste wat je vandaag doet, is het checken van je e-mails. Je hebt 23 ongelezen berichten. Snel beantwoord je de vragen die je kunt beantwoorden en de overige mails stuur je door naar de juiste afdelingen. De telefoon gaat: “Hoi, met Olga. Ik ben op zoek naar Tineke van Marketing, kun je mij met haar doorverbinden?” Nadat je een aantal vragen hebt gesteld over de reden van haar belletje, verbind je haar door naar Tineke. Het is onderhand bijna tijd voor de vergadering die je voor Tony de directeur hebt ingepland. Je loopt naar de vergaderruimte en zet de beamer en de laptop met de PowerPoint-presentatie vast klaar. Je hebt de presentatie zelf in elkaar gezet met de informatie die je aangeleverd had gekregen van Tony. Je verwelkomt de genodigden en blijft zelf ook aanwezig tijdens de meeting om te notuleren. Bij terugkomst bij je bureau zie je dat er een hele stapel post is binnengekomen. Jij sorteert deze en zorgt dat de juiste documenten bij de juiste personen terechtkomen. De afgehandelde post archiveer je in de kast en de e-mails archiveer je digitaal. Dan werk je snel maar nauwkeurig de notulen van de vergadering uit. Voor je het weet is de dag voorbij.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Het eerste wat je vandaag doet, is het checken van je e-mails. Je hebt 23 ongelezen berichten. Snel beantwoord je de vragen die je kunt beantwoorden en de overige mails stuur je door naar de juiste afdelingen. De telefoon gaat: “Hoi, met Olga. Ik ben op zoek naar Tineke van Marketing, kun je mij met haar doorverbinden?” Nadat je een aantal vragen hebt gesteld over de reden van haar belletje, verbind je haar door naar Tineke. Het is onderhand bijna tijd voor de vergadering die je voor Tony de directeur hebt ingepland. Je loopt naar de vergaderruimte en zet de beamer en de laptop met de PowerPoint-presentatie vast klaar. Je hebt de prese...

€ 100

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

Ex BTW

datum

Product price: 100,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 0