Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Vakopleiding Professioneel Secretaresse - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Als professioneel secretaresse ben jij de steun en toeverlaat van elke organisatie. Door jou wordt alles tot in de puntjes geregeld. Wat moeten we toch zonder jou? Hoor je dat vaak en ben jij zo iemand? Kun jij voor iedereen zonder moeite het werk uit handen nemen en zorgen dat alles tiptop op rolletjes verloopt? Dan heb jij de kwaliteiten waar veel organisaties plezier van hebben. Met een diploma van Scheidegger heb je gegarandeerd ook een goed diploma. Je volgt in deze vakopleiding modules die direct aansluiten op de opleiding MBO Office Assistant niveau 3 (voorheen MBO Secretaresse niveau 3). In het programma wordt extra aandacht besteed aan computervaardigheden. Jij bent straks weer helemaal bij de tijd om je toekomst als professioneel secretaresse succesvol invulling te geven. In deze studie heb je geen stageplek nodig. Je bent dus ook eerder klaar.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Als professioneel secretaresse ben jij de steun en toeverlaat van elke organisatie. Door jou wordt alles tot in de puntjes geregeld. Wat moeten we toch zonder jou? Hoor je dat vaak en ben jij zo iemand? Kun jij voor iedereen zonder moeite het werk uit handen nemen en zorgen dat alles tiptop op rolletjes verloopt? Dan heb jij de kwaliteiten waar veel organisaties plezier van hebben. Met een diploma van Scheidegger heb je gegarandeerd ook een goed diploma. Je volgt in deze vakopleiding modules die direct aansluiten op de opleiding MBO Office Assistant niveau 3 (voorheen MBO Secretaresse niveau 3). In het programma wordt extra aandacht be...

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

€ 100

Ex BTW

datum

Product price: 100,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21