Jouw profiel

Registreren Inloggen

MHBO Module Ontwikkelingspsychologie - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Deze module richt zich volledig op ontwikkelingspsychologie. Hoe ontwikkelen kinderen zich door verschillende leeftijdsfasen heen? In deze module ontdek je hoe onder andere de lichamelijke, cognitieve, emotionele en taalontwikkeling bij kinderen plaatsvindt. Hierdoor ben je in staat afwijkingen en vertragingen in het leerproces te herkennen. Met de inzichten die je opdoet kun je een adviserende, opvoedkundige rol innemen.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Deze module richt zich volledig op ontwikkelingspsychologie. Hoe ontwikkelen kinderen zich door verschillende leeftijdsfasen heen? In deze module ontdek je hoe onder andere de lichamelijke, cognitieve, emotionele en taalontwikkeling bij kinderen plaatsvindt. Hierdoor ben je in staat afwijkingen en vertragingen in het leerproces te herkennen. Met de inzichten die je opdoet kun je een adviserende, opvoedkundige rol innemen.

€ 100

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

, :,

Ex BTW

datum

Product price: 100,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 21