Jouw profiel

Registreren Inloggen

Smart Horticulture (leergang)

Beschikbaarheid en prijs

0
7 dagdeel
Opleidingen

De huidige digitalisering maakt het voor u als ondernemer in de tuinbouw mogelijk uw bedrijfsvoering te sturen op basis van kwantitatieve informatie. Denk aan data over bijvoorbeeld de temperatuur in de kas, de productiviteit van medewerkers en het energieverbruik. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers ook aan de slag willen met data, maar dat het hun ontbreekt aan praktische en theoretische kennis. Daarom organiseert Berenschot Academy samen met Inholland Academy een specifieke leergang over datagedreven sturing voor en door tuinbouwondernemers.

Tijdens de acht bijeenkomsten van de leergang ‘Smart Horticulture’ (plus een workshop bij uw onderneming) maakt u kennis met de theorie achter big data, datagedreven sturen en tools die daarbij kunnen worden ingezet. In eerste instantie oefent u met geanonimiseerde datasets uit kassen om vaardigheden te ontwikkelen. Uiteindelijk koppelt u samen met experts de doelstellingen van uw bedrijf aan informatiebehoefte en -bronnen. U analyseert bovendien waar in uw bedrijf big data van toegevoegde waarde kan zijn. Uit deze analyse volgt een casus, die u tijdens het vervolg van de leergang verder uitwerkt en oplost. 

Agenda :
De huidige digitalisering maakt het voor u als ondernemer in de tuinbouw mogelijk uw bedrijfsvoering te sturen op basis van kwantitatieve informatie. Denk aan data over bijvoorbeeld de temperatuur in de kas, de productiviteit van medewerkers en het energieverbruik. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers ook aan de slag willen met data, maar dat het hun ontbreekt aan praktische en theoretische kennis. Daarom organiseert Berenschot Academy samen met Inholland Academy een specifieke leergang over datagedreven sturing voor en door tuinbouwondernemers. Tijdens de acht bijeenkomsten van de leergang ‘Smart Horticulture’ (plus een workshop bij uw onderneming) maakt u kennis met de theorie achter big data, datagedreven sturen en tools die daarbij kunnen worden ingezet. In eerste instantie oefent u met geanonimiseerde datasets uit kassen om vaardigheden te ontwikkelen. Uiteindelijk koppelt u samen met experts de doelstellingen van uw bedrijf aan informatiebehoefte en -bronnen. U analyseert bovendien waar in uw bedrijf big data van toegevoegde waarde kan zijn. Uit deze analyse volgt een casus, die u tijdens het vervolg van de leergang verder uitwerkt en oplost.

17 Okto - 05 Maar

datum

Product price: 2.950,00
Total options:
Order total:

1

17 Okto, :, Naaldwijk

€ 2950

2

28 Nov, :, Naaldwijk

€ 2950

3

12 Dec, :, Naaldwijk

€ 2950

4

09 Jan, :, Naaldwijk

€ 2950

5

23 Jan, :, Naaldwijk

€ 2950

6

13 Febr, :, Naaldwijk

€ 2950

7

05 Maar, :, Naaldwijk

€ 2950

Skills

Digitalisering

Onderzoek

No reviews for this course ...
company logo
Berenschot

Locaties

Naaldwijk

Prijs vanaf

Opleidingen: € 2950

BTW: € 0