Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Beginnen met Leidinggeven

Beschikbaarheid en prijs

0
6 dagdeel
Training

Leidinggeven kan lastig zijn, zeker als je dit voor het eerst doet. Heb je (nog) geen ervaring met leidinggeven maar ben je vol ambitie voor de volgende stap? Of heb je (onverwachts) promotie gemaakt tot leidinggevende? Dan is deze virtual leiderschapstraining van Kenneth Smit Direct iets voor jou! Leidinggeven vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden en daar helpen wij je bij.

Tijdens de virtual classroom Beginnen met Leidinggeven staan jij en je persoonlijke leerdoelen centraal. Je gaat kijken naar welke leiderschapsstijl het beste bij jou past en hoe je optimaal kunt presteren binnen je nieuwe rol. De nadruk in de training ligt op het motiveren van je team. De training zit boordevol concrete tips die je in je baan ook goed kunt toepassen. Als leidinggevende ben je namelijk een evenwichtskunstenaar die balanceert tussen de belangen van je team en de directie, de kunst is om hier steeds beter in te worden.

De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld:

  • Vier stijlen binnen situationeel leiderschap
  • Communiceren en beïnvloeden
  • Persoonlijke managementstijl
  • Jij als nieuwe leidinggevende van collega's
  • Verschillende teamrollen
Agenda :
Leidinggeven kan lastig zijn, zeker als je dit voor het eerst doet. Heb je (nog) geen ervaring met leidinggeven maar ben je vol ambitie voor de volgende stap? Of heb je (onverwachts) promotie gemaakt tot leidinggevende? Dan is deze virtual leiderschapstraining van Kenneth Smit Direct iets voor jou! Leidinggeven vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden en daar helpen wij je bij. Tijdens de virtual classroom Beginnen met Leidinggeven staan jij en je persoonlijke leerdoelen centraal. Je gaat kijken naar welke leiderschapsstijl het beste bij jou past en hoe je optimaal kunt presteren binnen je nieuwe rol. De nadruk in de training ligt op het motiveren van je team. De training zit boordevol concrete tips die je in je baan ook goed kunt toepassen. Als leidinggevende ben je namelijk een evenwichtskunstenaar die balanceert tussen de belangen van je team en de directie, de kunst is om hier steeds beter in te worden. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: Vier stijlen binnen situationeel leiderschapCommuniceren en beïnvloedenPersoonlijke managementstijlJij als nieuwe leidinggevende van collega'sVerschillende teamrollen

11 Mei - 25 Mei

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

1

11 Mei, 09:00,

€ 499

2

25 Mei, 09:00,

€ 499

08 Nov - 22 Nov

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

1

08 Nov, 09:00,

€ 499

2

22 Nov, 09:00,

€ 499

15 Juni - 29 Juni

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

1

15 Juni, 09:00,

€ 499

2

29 Juni, 09:00,

€ 499

Skills

Motiveren

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Training: € 499

BTW: € 104