Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Leidinggeven aan Millennials

Beschikbaarheid en prijs

0
4 dagdeel
Opleidingen

Leidinggeven aan millennials is lastig. Hoe laat je millennials binnen jouw organisatie tot bloei komen, hoe zorg je ervoor dat ze niet snel weggaan en hoe ga je om met generatieverschillen? Dat leer je in deze leiderschapstraining bij Kenneth Smit Direct.

Millennials zijn de generatie geboren tussen 1980 en 2000. Ze hebben veel kwaliteiten: ze zijn jong, energiek, veelal ambitieus en ze leren snel. Ook begrijpen ze nieuwe technologie als geen ander en zijn ze vaardig met social media. Het zijn daarom gewilde werknemers, maar leidinggeven aan millennials is lastig. Ze vinden zingeving belangrijk, willen gezien en gehoord worden, werken heel anders dan oudere generaties en ze wisselen snel van baan. Vrijheid en tijd voor zichzelf vinden ze heel belangrijk, het zijn ‘happy holics’ en geen ‘workaholics’. In deze virtual classroom van Kenneth Smit Direct leer je meer over millennials. De virtual classroom bestaat uit twee sessies van vier uur.

Agenda :
Leidinggeven aan millennials is lastig. Hoe laat je millennials binnen jouw organisatie tot bloei komen, hoe zorg je ervoor dat ze niet snel weggaan en hoe ga je om met generatieverschillen? Dat leer je in deze leiderschapstraining bij Kenneth Smit Direct. Millennials zijn de generatie geboren tussen 1980 en 2000. Ze hebben veel kwaliteiten: ze zijn jong, energiek, veelal ambitieus en ze leren snel. Ook begrijpen ze nieuwe technologie als geen ander en zijn ze vaardig met social media. Het zijn daarom gewilde werknemers, maar leidinggeven aan millennials is lastig. Ze vinden zingeving belangrijk, willen gezien en gehoord worden, werken heel anders dan oudere generaties en ze wisselen snel van baan. Vrijheid en tijd voor zichzelf vinden ze heel belangrijk, het zijn ‘happy holics’ en geen ‘workaholics’. In deze virtual classroom van Kenneth Smit Direct leer je meer over millennials. De virtual classroom bestaat uit twee sessies van vier uur.

10 Mei - 24 Mei

€ 499

Cursus

10 Mei, 09:00,

24 Mei, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

05 Okto - 12 Okto

€ 499

Cursus

05 Okto, 09:00,

12 Okto, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

50

Technologie

mohamed

Clip 📋

mohamed

Clap 📋

mohamed

Dual 💯

company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104