Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Leidinggeven op Afstand

Beschikbaarheid en prijs

0
14 dagdeel
Opleidingen

In deze training wordt dieper ingegaan op de nieuwe online manier van leidinggeven die wordt verlangd van een manager of leidinggevende tijdens een crisis en veranderende organisatie.

In situaties waarin coachen en leidinggeven op afstand de norm zijn geworden (of zich in elk geval een paar keer per week voordoen), dien jij je als leidinggevende hierop aan te passen. Maar hoe begeleid je jouw medewerkers zo goed mogelijk als iedereen op een andere locatie zit? Hoe zorg je voor wederzijds begrip en hoe betrek je jouw mensen bij een dergelijke crisissituatie? Een crisissituatie vraagt veel van jou als leidinggevende, maar we’ve got your back!

Agenda :
In deze training wordt dieper ingegaan op de nieuwe online manier van leidinggeven die wordt verlangd van een manager of leidinggevende tijdens een crisis en veranderende organisatie. In situaties waarin coachen en leidinggeven op afstand de norm zijn geworden (of zich in elk geval een paar keer per week voordoen), dien jij je als leidinggevende hierop aan te passen. Maar hoe begeleid je jouw medewerkers zo goed mogelijk als iedereen op een andere locatie zit? Hoe zorg je voor wederzijds begrip en hoe betrek je jouw mensen bij een dergelijke crisissituatie? Een crisissituatie vraagt veel van jou als leidinggevende, maar we’ve got your back!

12 Apr - 26 Apr

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

12 Apr, 09:00,

2

26 Apr, 09:00,

€ 499

Ex BTW

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

07 Sept - 21 Sept

Beschrijving van de verschillende data voor deze cursus en de bijbehorende plaats

1

07 Sept, 09:00,

2

21 Sept, 09:00,

€ 499

Ex BTW

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:
No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit Direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104