Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Persoonlijk Leiderschap

Beschikbaarheid en prijs

0
6 dagdeel
Opleidingen

Pak de regie in je eigen leven. Voer succesvol veranderingen door en behaal je doelen. Jij bent namelijk de enige die ervoor kan zorgen dat je het leven leeft waar jij blij van wordt.

In de virtual classroom over persoonlijke effectiviteit van Kenneth Smit Direct leer je hoe je jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelt en hoe je om kunt gaan met veranderingen, zowel in je werk als privé. Dat begint met zelfinzicht. Wie ben je? Wat is voor jou écht belangrijk? En wat heeft ervoor gezorgd dat jij de persoon bent die jij nu bent? Dat gaan we als eerste onderzoeken met een aantal opdrachten die je thuis kunt maken. Daarna volgen de sessies in de virtual classroom. Je leert hoe je proactiever wordt, een positieve mindset kunt behouden bij verandering en echt kunt zorgen voor resultaat. Verder gaan we ook kijken hoe tevreden je bent over de verschillende gebieden in je leven en wat je zou willen veranderen.

De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld:

  • Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap
  • Omgaan met verandering
  • Zelfinzicht
  • Pro-activiteit en positiviteit
  • Concreet actieplan
Agenda :
Pak de regie in je eigen leven. Voer succesvol veranderingen door en behaal je doelen. Jij bent namelijk de enige die ervoor kan zorgen dat je het leven leeft waar jij blij van wordt. In de virtual classroom over persoonlijke effectiviteit van Kenneth Smit Direct leer je hoe je jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelt en hoe je om kunt gaan met veranderingen, zowel in je werk als privé. Dat begint met zelfinzicht. Wie ben je? Wat is voor jou écht belangrijk? En wat heeft ervoor gezorgd dat jij de persoon bent die jij nu bent? Dat gaan we als eerste onderzoeken met een aantal opdrachten die je thuis kunt maken. Daarna volgen de sessies in de virtual classroom. Je leert hoe je proactiever wordt, een positieve mindset kunt behouden bij verandering en echt kunt zorgen voor resultaat. Verder gaan we ook kijken hoe tevreden je bent over de verschillende gebieden in je leven en wat je zou willen veranderen. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschapOmgaan met veranderingZelfinzicht Pro-activiteit en positiviteitConcreet actieplan

07 Apr - 21 Apr

€ 499

Cursus

07 Apr, 09:00,

21 Apr, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

13 Sept - 27 Sept

€ 499

Cursus

13 Sept, 09:00,

27 Sept, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

02 Dec - 16 Dec

€ 499

Cursus

02 Dec, 09:00,

16 Dec, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104