Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Van Projectmanagement tot Leiderschap

Beschikbaarheid en prijs

0
2 dagdeel
Opleidingen

Wil je het maximale halen uit jezelf én je team? Volg dan snel deze Projectmanagement training bij Kenneth Smit Direct om dit te leren!

Als projectmanager ga je voor het beste resultaat. Dat is logisch. Maar realiseer je wel het beste projectresultaat? Weet je wat er echt speelt binnen jouw bedrijf én bij de stakeholders? Haal je wel het maximale uit het team? Onze training Van Projectmanagement tot Leiderschap maakt van jou de leidinggevende met wie iedereen wil samenwerken. Succes is een keuze! Tijdens deze training nemen we je rol als projectleider onder de loep.

Samen met onze ervaren gedragstrainer werk je aan jouw persoonlijke capaciteiten en valkuilen. Je wordt je bewust van jouw waarden en overtuigingen en jouw manier van werken. Na afloop ben je beter in gestructureerd en resultaatgericht aansturen, groepsprocessen in kaart brengen en draagvlak creëren bij alle betrokkenen.


Onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Stakeholdermanagement
  • Het in kaart brengen van jouw eigen team
  • Roos van Leary
  • Teamrollen herkennen (en het optimaal inzetten van de verschillende rollen)
Agenda :
Wil je het maximale halen uit jezelf én je team? Volg dan snel deze Projectmanagement training bij Kenneth Smit Direct om dit te leren! Als projectmanager ga je voor het beste resultaat. Dat is logisch. Maar realiseer je wel het beste projectresultaat? Weet je wat er echt speelt binnen jouw bedrijf én bij de stakeholders? Haal je wel het maximale uit het team? Onze training Van Projectmanagement tot Leiderschap maakt van jou de leidinggevende met wie iedereen wil samenwerken. Succes is een keuze! Tijdens deze training nemen we je rol als projectleider onder de loep. Samen met onze ervaren gedragstrainer werk je aan jouw persoonlijke capaciteiten en valkuilen. Je wordt je bewust van jouw waarden en overtuigingen en jouw manier van werken. Na afloop ben je beter in gestructureerd en resultaatgericht aansturen, groepsprocessen in kaart brengen en draagvlak creëren bij alle betrokkenen. Onderwerpen worden in de training behandeld: StakeholdermanagementHet in kaart brengen van jouw eigen teamRoos van LearyTeamrollen herkennen (en het optimaal inzetten van de verschillende rollen)

08 Sept - 22 Sept

€ 499

Cursus

08 Sept, 09:00,

22 Sept, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

50

Resultaatgericht

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104