Jouw profiel

Registreren Inloggen

Grootbedrijf en corporates

Afdelingen, meerdere landen, verschillende culturen, het zijn een paar onderwerpen waar corporate organisaties dagelijks mee te maken hebben. LiveLearn biedt een learning experience platform, waarbij je dit modulair en eenvoudig bijhoudt. Wij zorgen dat je organisatie op individueel, team, afdeling en corporate niveau kan presteren.

Contact met een adviseur

Win de War on Talent

Plug-and-play ontwikkel platform

Je kan je eigen ontwikkelomgeving eenvoudig opzetten. LiveLearn helpt je met het optimaal gebruik maken van het platform en welke kennisproducten het best bij jouw organisatie passen. Mocht zelf al materiaal hebben, dan voeg je dit eenvoudig toe aan het platform via het teacher dashboard.

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Voor iedereen die gebruik maakt van LiveLearn bieden wij een geheel eigen leeromgeving. Jij bepaalt wat je interessant vindt en ontvangt vervolgens alle content direct in je eigen app.

Manager dashboard

Manage je mensen? Dan is het handig om een overzicht te hebben van interesses en ontwikkelingen. Zo weet je welke kennis je in huis hebt en kan je eenvoudig bijsturen wanneer bepaalde vaardigheden verder ontwikkelt moeten worden.

Teacher dashboard

Zelf ben je natuurlijk ook een expert in je eigen vakgebied. Door dit te delen met de wereld bouw je een bepaalde geloofwaardigheid op. Bij LiveLearn voeg je eenvoudig jouw kennisproducten toe zodat je klanten, fans of community deze ook kunnen zien.

Beheer Financiën

Leren en ontwikkelen wordt vaak als een kostenpost gezien. Dit is één van de grootste fouten van het hebben van personeel. Het is namelijk vele malen goedkoper om talent goed op te leiden dan personeel te hebben wat eigenlijk niet in staat is om het werk uit te voeren. Bij LiveLearn beheer je eenvoudig al je financiën mbt scholing.

Meer dan 10.000 kennisproducten

Zelf moeilijk doen met een goed curriculum aan te bieden aan je medewerkers? Niet meer nodig. Wij zorgen dat alle beschikbare content direct te vinden is in het platform. Hier voeg je ook eenvoudig je eigen content aan toe; dit kan zowel privé als publiek.

Maak eenvoudig ontwikkelplannen of geef feedback

Elke organisatie heeft zijn eigen beoordeling cycli. Bij LiveLearn digitaliseer je deze eenvoudig, zodat je alles op één plek hebt. Daarnaast koppel je deze plannen direct met het beschikbare aanbod van opleidingen.

Statistieken en data over trends en gebruik

Hoe snel groeit je organisatie? Hou precies bij hoe je bedrijf groeit in kennis in vaardigheden. Zo kan je eenvoudig bijsturen wanneer onderwerpen ondervertegenwoordigd zijn of juist te veel interesse voor is.

Een speciale HR rol in het platform

Omdat organisaties complexer zijn dan slecht individuele managers hebben wij de HR rol toegevoegd. Met deze rol krijg je inzicht in alle financiën, ontwikkelingen, plannen en statistieken.

Een skills paspoort voor elke medewerker

Zo is het altijd duidelijk waar iemand staat en wat er bijgeleerd kan of moet worden. Het paspoort vormt zich automatisch, dus jij hoeft alleen maar te doen wat je leuk / interessant vindt.

Wat is een Learning Experience platform?

Een LXP stelt het individu voorop om er voor te zorgen dat deze het meest geïnspireerd wordt om te blijven leren. Als organisatie stuur je hierin door doelen en ambities te koppelen aan de individuele leerbehoefte.

team

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Email Bellen