Jouw profiel

Registreren Inloggen

SWP

LEERVORM


PRIJS

Vanaf
tot      

LOCATIE

EXPERTS


FilterArtikels

€0.00,-

SWP

Artikel

Wat heeft hybride werken met een tuindorp te maken?

CfPB-onderzoekers Dennis La Brijn en Maaike Niekel deelden tijdens de Workplace Xperience kansen en risico’s voor de gezondheid in het kader van hybride werken.

€0.00,-

SWP

Artikel

Opinie: Werkgever lokt thuiswerker naar kantoor met smoothiebar en filmavondjes

Gisteren verscheen het bericht "Werkgever lokt thuiswerker naar kantoor met smoothiebar en filmavondjes" op de website van de NOS. Daar hadden we toch wel wat vragen over. En die stelden we aan Smart WorkPlace expert Nick Lettink van YNNO. Hieronder zijn opinie. 

€0.00,-

SWP

Artikel

Meta schetst toekomst van het werken

Mark Zuckerberg legde dinsdagavond tijdens de Meta Connect-presentatie uit wat zijn plannen voor het metaverse zijn. De Facebook-oprichter sprak met name over de toekomst van virtueel (samen)werken.

NVT

Gratis

SWP

Artikel

Negen op de tien werknemers wil een milieuvriendelijk kantoor

Zeven op de tien werkzoekenden selecteert zijn nieuwe werkgever op basis van zijn reputatie en acties op het gebied van duurzaamheid. Bovendien wil negen op de tien werknemers een milieuvriendelijk kantoor. Dat blijkt uit onderzoek van hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity.

NVT

Gratis

SWP

Artikel

Rob Klinkert: “Gebouw kan veel toevoegen aan welbevinden en vitaliteit”

Vanuit het gebouw kun je veel toevoegen op het gebied van welbevinden en vitaliteit. Dat gaf Rob Klinkert van PwC aan tijdens de tweede Round Table Duurzame Impactmakers over gezondheid en vitaliteit.

Agenda

Show all