Jouw profiel

Registreren Inloggen

ZZP'ers en Startups

Waarschijnlijk ben jij al druk genoeg met het draaiende houden van je bedrijf. Daarom zorgen wij als LiveLearn dat jij alle trends en ontwikkelingen direct in je eigen ontwikkelomgeving ontvangt. Zo lees je een innovatief artikel, kijk je een vakinhoudinge video of volg je een fysieke training. Mocht je groeien als bedrijf, voeg je eenvoudig je nieuwe personeel toe.

Populaire groeipaden

Plug-and-play ontwikkel platform

Je kan je eigen ontwikkelomgeving eenvoudig opzetten. LiveLearn helpt je met het optimaal gebruik maken van het platform en welke kennisproducten het best bij jouw organisatie passen. Mocht zelf al materiaal hebben, dan voeg je dit eenvoudig toe aan het platform via het teacher dashboard.

Je gepersonaliseerde ontwikkelomgeving

Voor iedereen die gebruik maakt van LiveLearn bieden wij een geheel eigen leeromgeving. Jij bepaalt wat je interessant vindt en ontvangt vervolgens alle content direct in je eigen app.

Manager dashboard

Manage je mensen? Dan is het handig om een overzicht te hebben van interesses en ontwikkelingen. Zo weet je welke kennis je in huis hebt en kan je eenvoudig bijsturen wanneer bepaalde vaardigheden verder ontwikkelt moeten worden.

Teacher dashboard

Zelf ben je natuurlijk ook een expert in je eigen vakgebied. Door dit te delen met de wereld bouw je een bepaalde geloofwaardigheid op. Bij LiveLearn voeg je eenvoudig jouw kennisproducten toe zodat je klanten, fans of community deze ook kunnen zien.

Beheer Financiën

Leren en ontwikkelen wordt vaak als een kostenpost gezien. Dit is één van de grootste fouten van het hebben van personeel. Het is namelijk vele malen goedkoper om talent goed op te leiden dan personeel te hebben wat eigenlijk niet in staat is om het werk uit te voeren. Bij LiveLearn beheer je eenvoudig al je financiën mbt scholing.

Meer dan 10.000 kennisproducten

Zelf moeilijk doen met een goed curriculum aan te bieden aan je medewerkers? Niet meer nodig. Wij zorgen dat alle beschikbare content direct te vinden is in het platform. Hier voeg je ook eenvoudig je eigen content aan toe; dit kan zowel privé als publiek.

Maak eenvoudig ontwikkelplannen of geef feedback

Elke organisatie heeft zijn eigen beoordeling cycli. Bij LiveLearn digitaliseer je deze eenvoudig, zodat je alles op één plek hebt. Daarnaast koppel je deze plannen direct met het beschikbare aanbod van opleidingen.

Statistieken en data over trends en gebruik

Hoe snel groeit je organisatie? Hou precies bij hoe je bedrijf groeit in kennis in vaardigheden. Zo kan je eenvoudig bijsturen wanneer onderwerpen ondervertegenwoordigd zijn of juist te veel interesse voor is.

Voeg je favoriete kanalen samen in één omgeving

Je selecteert eenvoudig de experts, opleiders en onderwerpen die jij interessant vindt en wij doen de rest.

team

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Email Bellen