LiveLearn voor organisaties

Werknemers zullen moeten blijven ontwikkelen om vaardigheden op te doen die jouw organisatie laten groeien. Wij geloven dat je het individu moet stimuleren om hen constant te laten ontwikkelen en bieden een overzicht van de beste opleidingen. Een persoonlijke leerrekening geeft hier een boost aan en versnelt het proces, daarnaast bind je hen aan je organisatie.

Overheidsinstellingen
en Ambassades

Het MKB
(<250 werknemers)

Start-ups & Starters
(3 jaar en max 10 man)

Een ontwikkelproces bestaat altijd uit 5 stappen

Hierin begeleiden wij jou en het bedrijf in de ontwikkeling van Future-proof talent. De stappen die wij hierin faciliteren zijn (1) Inspireren, (2) Adviseren, (3) Waarderen / inschalen (4) Leren en (5) Certificeren.

Opstellen en Actief begeleiden van Persoonlijke Ontwikkelplannen (Pop’s)

Iedereen die werkzaam is heeft een persoonlijk ontwikkelplan. Soms is dit onderdeel van de (jaarlijkse) beoordeling bij andere organisaties is dit direct gekoppeld aan een bonus of promotie. Wij helpen met het opstellen van een goed individueel ontwikkelplan en helpen actief om dit doel te bereiken door in gesprek te gaan, opleidingen / trainingen te delen of assessments / testjes af te nemen.

Stimuleren en Activeren van een Lerende cultuur binnen de organisatie

Om een actieve leercultuur te ontwikkelen binnen de organisatie is het van belang dat hier constant aandacht aan besteed wordt. Dit hoeft niet altijd werkgerelateerd zijn, maar kan ook inspelen op de persoonlijke interesses. Wekelijks sturen wij een mailing met activiteiten waaraan deelgenomen kan worden.

Ontwikkelen en Inzetten van Groeipaden en Leerlijnen

Een duidelijke roadmap binnen de organisatie helpt bij de doorstroom van talent. Wij helpen met het opstellen van groeipaden en leerlijnen op bedrijfs-, team- of individueel niveau. Wij werken met kant-en klare groeipaden door ons ontwikkeld of kunnen dit custom voor jouw organisatie inrichten.

Financiering van Opleidingen & Aanvraag Subsidies voor L&D

Leren en ontwikkelen wordt vaak gezien als een kostenpost, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Wij maken inzichtelijk wat de ROI is en hoe de Financiering in te richten. Daarnaast faciliteren wij in het aanvragen van subsidies voor jouw organisatie of team. 

Coaching en Advies voor L&D afdelingen

Voor L&D afdelingen kan het lastig zijn om zowel intern de zaken goed te regelen als naar buiten te blijven kijken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Welke opleidingen en trainingen zijn geschikt? en hoe implementeren wij nieuwe opleidingsmethodes? Wij coachen en adviseren deze afdelingen in het maken van de juiste beslissing(en). 

Inzetten van Assessments om precies te weten waar iemand staat 

Competenties kunnen inzichtelijk gemaakt worden door het uitvoeren van een Assessment. Hierdoor weet je het beginpunt van een ontwikkelpad en kan je meetbaar iemands groei meten.

Een Persoonlijke Leerrekening en Leeromgeving

Geef je organisatie of team direct toegang tot een persoonlijke leeromgeving. Hier kunnen zij direct trainingen en e-learnings boeken en volgen. Daarnaast kan aangegeven worden welke skills er aangeleerd willen worden. Gekoppeld aan een persoonlijke Leerrekening geeft dit de vrijheid om een leven lang te blijven ontwikkelen.

Selectie en Advies over de best passende opleidingen

Het opleidingsaanbod in Nederland is erg versnipperd en daarom lastig om te bepalen welke opleidingen geschikt zijn voor jouw organisatie. Wij helpen met het selecteren aan de hand van verschillende eisen. Denk aan Prijs, Opleidingsvorm, Niveau Locatie, Duur etc. Zo komen wij altijd met een passend programma. 

Inkoop en Administratie van Leermodules

Doordat wij voor meerdere organisaties inkopen kunnen wij bepaalde kortingen regelen. Hier maak jij als klant van LiveLearn optimaal gebruik van. Dit kan oplopen tot wel 35% van de totale prijs. Leermodules zijn opleidingen, e-learnings, coaching, assessments en nog veel meer!

Certificeren

Certificatie

Bepalen en Regelen van Certificering waar nodig

Wij sluiten elk ontwikkeltraject af met het verwerken van mogelijk gehaalde certificaten. Is er specifieke certificering nodig voor de werkzaamheden die door jouw organisatie worden uitgevoerd? Wij zorgen dat deze worden gehaald en doorgevoerd binnen de organisatie.

Corporate ontwikkeling

Learning & development binnen een grote organisatie vereist een hoop management met verschillende stakeholders, afdelingen en benodigde vaardigheden. Vanwege onze open platformen en individuele aanpak kunnen wij makkelijk schakelen om jouw werknemers de beste ontwikkeling door te laten maken.

Publieke organisaties

Wij werken nauw samen met overheidsinstellingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wet- en regelgeving, maar ook om te helpen met de persoonlijke groei. Zo werken wij voor ministeries, ambassades en ander overheidsinstelling.

Het midden-kleinbedrijf

Bij snelgroeiende- en familie bedrijven komen er andere dingen kijken wat betreft het ontwikkelen van het personeel dan bij het grootbedrijf. Wij denken graag mee met een custom-aanpak voor jouw organisatie en zijn dankzij onze ervaring instaat om op jouw tempo mee te bewegen.

Voor persoonlijke gebruik

Wij werken nauw samen met overheidsinstellingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wet- en regelgeving, maar ook om te helpen met de persoonlijke groei. Zo werken wij voor ministeries, ambassades en ander overheidsinstelling.

Bel me terug / neem contact op

Wij zullen binnen 24-uur telefonisch contact met je opnemen. Heb je een dringende vraag? Stuur dan een mailtje naar info@livelearn.nl

Je moet ingelogd zijn om gebruik te maken van deze functie