Jouw profiel

Registreren Inloggen

Maak in een handomdraai een nieuwe training, workshop of schrijf een artikel

Via jouw eigen teacher dashboard creëren je in een paar klikken een nieuw kennisproduct dat je meteen met de wereld kan delen óf intern binnen jouw organisatie kan verspreiden

Start met creêren

Een auteurs tool voor alle kennisproducten

Jij kiest wat je wil aanbieden en in een paar klikken heb je je kennisproduct live staan op je eigen omgeving op LiveLearn.

Word de echte expert op jouw vakgebied

Alle activiteiten in en omtrent jouw kennisproducten worden gemonitord door onze algoritmes. Dit zorgt niet alleen dat jij de juiste deelnemers bereikt maar ook dat wij jou kunnen inschalen ten opzichte van andere experts en opleiders. Je hoeft dus niet een groot bedrijf te zijn om toch gezien te worden als de experts in jouw vakgebied.

Beheer je inschrijvingen

Beheer al je inschrijvingen en financiën in je persoonlijke teacher dashboard. Je ziet hierdoor precies wat er goed loopt en wat minder en waar je dus meer op zou kunnen inzetten met je overige marketingmix.

Direct contact met je community

Je staat via het LiveLearn platform direct in contact met deelnemers en alumni. Zo kun je ook na het afgenomen kennisproduct gewoon de conversatie doorzetten.

No Cure no Pay

Wij rekenen geen kosten als jij er zelf niet beter van wordt. Daarom hanteren wij een no cure no pay methode en betaal je alleen voor de transactie wanneer iemand een boeking maakt. Dit maakt aanbieden via LiveLearn een win-win voor iedereen.

Maak je omgeving
team

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Email Bellen