LiveLearn voor het MKB

Wij bieden alle handvaten om jouw talent een leven lang te laten ontwikkelen en zo jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

tot 250 man personeel

Voor het MKB

Creëer een Lerende organisatie door samen jouw Talent te ontwikkelen en wij regelen certificering waar nodig.

Al vanaf het aannemen van nieuw personeel is het van belang om te weten welke vaardigheden je in huis hebt. Hierna maken wij persoonlijke ontwikkelpaden om de gehele organisatie relevant en up-to-date te houden, zodat de organisatie optimaal kan groeien.

Brand Loyalty

Merk Waarde

Prestaties

Bespaar

User case

Gemiddelde beoordeling
4,8/5

Overzicht Services

Binnen het MKB een lerende en Future-proof organisatie ontwikkelen is ons doel

In deze snel veranderende maatschappij is het essentieel dat Talent constant ontwikkeld wordt. Door samen met LiveLearn te werken aan professionele- en persoonlijke ontwikkelpaden kan een meetbare groei gerealiseerd worden.

Individuele begeleiding en actief persoonlijk ontwikkelplan

Wij stimuleren het individu in zijn Professionele- en Persoonlijke ontwikkeling en werken naar een meetbaar resultaat.

 

Voordelige inkoop opleidingen en certificering

Wij nemen de gehele selectie, inkoop, administratie en afhandeling van opleidingen op ons. Één contactpersoon en toegang tot meer dan 30.000 opleidingen.

 

Financiering opleidingen en Subsidies

Er is voor iedereen in Nederland een ontwikkelbudget beschikbaar. Wij maken inzichtelijk hoe dit werkt en zorgen dat de budgetten optimaal worden ingezet.

 

Maak jouw team Future-proof
Actief Persoonlijk ontwikkelplan (p.p.p.m)
€  44,95

Win-win

Bespaar kosten en creëer tegelijkertijd een lerende organisatie

Leren en ontwikkelen wordt vaak gezien als een kostenpost. Door dit efficient in te zetten hoeft dit zeker niet het geval te zijn. Wij nemen jouw gehele talentontwikkeling uit handen en zorgen dat jij onder de streep meer overhoudt.

Meten is weten

Een simpele berekening voor een organisatie met 40 man personeel

Gemiddeld besteden de werknemers €1000,- per jaar aan opleidingen en dit bedrijf heeft 2 FTE aan HR. Met LiveLearn zorgen wij dat de kosten naar beneden gaan en de leercurve omhoog.

Wij beheren aan Leerbudgetten
€  103.589

onboard- & behoud talent

Weet zeker dat je het juiste Talent aantrekt en vasthoudt

Combineer de onboarding met een selectie van LiveLearn’s assessments om meteen inzichtelijk te krijgen wat iemand competenties zijn en groeipotentie is. Wanneer aangenomen gaan wij meteen aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan. 

25% langer in dienst

Verhoog de waarde van je merk en trek ambitieus Talent aan

Door je personeel actief te begeleiden in hun ontwikkeling zullen zij een sterkere band met je merk opbouwen. Hierdoor zullen ze niet alleen beter presteren, maar ook langer in dienst blijven → dit bespaart kosten!

Prestatie verbetert 

Een organisatie die weet waar zij mee bezig is en beter presteert dan de concurrent 

Gemotiveerder op werk, beter op de hoogte van de nieuwste technologieën en meer verbonden bij de organisatie. Door werknemers actief bij de hand te nemen in hun ontwikkelingen zullen zij beter presteren en hierdoor de omzet verhogen.

Maak direct een afspraak

Bel me terug / neem contact op

Wij zullen binnen 24-uur telefonisch contact met je opnemen. Heb je een dringende vraag? Stuur dan een mailtje naar contact@livelearn.nl

Je moet ingelogd zijn om gebruik te maken van deze functie