search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Voeg de uitleg van je product of dienst gratis toe aan het LiveLearn platform

Neem je (potentiële) klanten constant mee in de ontwikkeling van je producten of diensten en zorg dat je de expert wordt binnen jouw vakgebied.

Start met uitleggen

Producten en diensten vereisen de bijbehorende uitleg

Jij kiest hoe jij je product wil uitleggen. Dit kan in de vorm van video’s, artikelen, audio of trainingen op locatie waar men zich voor kan inschrijven.

Word de echte expert op jouw vakgebied

Alle activiteiten in en omtrent jouw kennisproducten worden gemonitord door onze software. Dit zorgt niet alleen dat jij de juiste gebruikers bereikt maar ook dat wij jou kunnen inschalen ten opzichte van andere experts en opleiders. Je hoeft dus niet een groot bedrijf te zijn om toch gezien te worden als de experts in jouw vakgebied.

Behoud je klanten

Houd je klanten op de hoogte van je producten en / of diensten en zorg dat zij hier zo goed mogelijk gebruik maken. Zo behoud je klanten en zorg je ook nog dat je gezien wordt als de expert in jouw vakgebied.

Bereik nieuwe klanten

Wanneer jij goed scoort op ons platform zullen meer potentiële klanten jouw oplossingen zien en afnemen. Service en training zijn toch één van de belangrijkste componenten van een goede leverancier.

No Cure no Pay

Wij rekenen geen kosten als jij er zelf niet beter van wordt. Daarom hanteren wij een no cure no pay methode en betaal je alleen voor de transactie wanneer iemand een boeking maakt. Dit maakt aanbieden via LiveLearn een win-win voor iedereen.

Maak je omgeving
team

Direct contact met één van onze adviseurs?

We helpen je graag met jouw specifieke vragen omtrent talent management en de toepasbaarheid hiervan binnen je organisatie.

Email Bellen