search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Voor Corporate organisaties

Boost de prestaties van je corporate organisatie met het LiveLearn LXP. Optimaliseer leren, deel kennis en versterk vaardigheden. Verhoog de productiviteit, bevorder innovatie en creëer een cultuur van continu leren. Geef je team de tools om te groeien en het concurrentievoordeel te behalen dat je nodig hebt..

Als bedrijf beheer je in 1 minuut al je talent binnen de organisatie

In ons speciaal ontwikkelde learning management systeem houd je als manager precies bij hoe jouw talent zich ontwikkelt. Daarnaast deel je eenvoudig content, trainingen en andere kennisproducten met hen.

JIJ

Een manager dashboard

JE TEAM

Een mobiele app

Ontdek onze geheime formule om inzichten over jezelf te krijgen om naar een nieuw niveau te groeien!

Geef je carrière een glansrijke boost met onze LiveLearn-app! Ontdek een wereld van voortdurende ontwikkeling en blijf groeien als professional.
Met toegang tot een breed scala aan boeiende cursussen en leermiddelen kun je je kennis en vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Leer in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Versterk je expertise, ontdek nieuwe interesses en vergroot je waarde op de arbeidsmarkt.
Blijf bij met de laatste trends en technologieën in jouw vakgebied en onderscheid jezelf van de rest.
Met ons LXP-platform kun je jezelf blijven ontwikkelen en stappen zetten richting een glansrijke carrière. Krijg toegang tot exclusieve content, interactieve uitdagingen en certificeringen die je geloofwaardigheid en groeimogelijkheden vergroten.
Verhoog je inzetbaarheid, verbeter je prestaties en grijp nieuwe kansen die voorbij komen. Bereid je voor op succes en word de professional waar anderen naar opkijken. Investeer in jezelf en laat ons je begeleiden op jouw weg naar een glansrijke carrière. Download onze LiveLearn-app vandaag nog en laat je ontwikkeling nooit stagneren!

Leer hoe data en rapportage van skills jouw corporate organisatie transformeren en je concurrenten achterlaten!

Ontdek de kracht van data en rapportage van skills binnen je corporate organisatie. Identificeer sterke punten, detecteer hiaten en optimaliseer groeikansen.
Met inzichtelijke rapporten kun je strategische beslissingen nemen, gerichte trainingen implementeren en de juiste talenten aantrekken. Versterk je concurrentiepositie, bevorder talentontwikkeling en bouw een wendbare organisatie die klaar is voor de toekomst. Laat data het kompas zijn voor succes en leid je organisatie naar nieuwe hoogten.

Meld je aan

Direct een afspraak inplannen?
Toch liever een afspraak inplannen met ons team? Kies een datum en tijd die jou het best uitkomt.

Onze functionaliteiten

Voor organisaties

Je gepersonaliseerde leeromgeving

Jij bepaalt zelf wat je in je omgeving te zien krijgt. Kies je onderwerpen of experts en neem je omgeving ook gewoon mee naar nieuwe werkgevers.

Een mobiele app voor je dagelijkse learnings

Veel onderweg en toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of vaardigheden. Gebruik dan onze app voor Apple of Android.

Leervormen die bij iedereen passen.

We hebben 10 verschillende leervormen in het LiveLearn platform. Van het lezen van artikelen tot het volgen van een opleiding.