search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Waarom skills?

Skills Gedreven Maatschappij: De Kracht van Vaardigheden boven CV’s

Het werken met skills stelt werkgevers in staat om een bredere pool van talent aan te trekken. Het opent de deur voor kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen, waardoor er meer ruimte is voor inclusiviteit en gelijke kansen. Door te kijken naar specifieke skills, kunnen werkgevers de beste match vinden voor een bepaalde functie, los van traditionele kwalificaties.

Skills First: Het Ontsluiten van Diverse Talenten en het Bevorderen van Inclusiviteit in de Werkwereld.

Ontdek de kracht van data en rapportage van skills binnen je corporate organisatie. Identificeer sterke punten, detecteer hiaten en optimaliseer groeikansen.
Met inzichtelijke rapporten kun je strategische beslissingen nemen, gerichte trainingen implementeren en de juiste talenten aantrekken. Versterk je concurrentiepositie, bevorder talentontwikkeling en bouw een wendbare organisatie die klaar is voor de toekomst. Laat data het kompas zijn voor succes en leid je organisatie naar nieuwe hoogten.

Meld je aan

Skills voor Succes: Flexibiliteit en Wendbaarheid in een Veranderende Arbeidsmarkt

Bovendien biedt een skills gedreven maatschappij flexibiliteit en wendbaarheid. In een snel veranderende arbeidsmarkt, waar nieuwe technologieën en banen voortdurend opduiken, is het essentieel dat individuen zich kunnen aanpassen en nieuwe skills kunnen verwerven. Door de focus te leggen op skills, kunnen mensen hun talenten blijven ontwikkelen en zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen.

Skills for Life: De Kracht van Continu Leren en Persoonlijke Groei

Een skills gedreven benadering bevordert ook een levenslang leerproces. Het moedigt individuen aan om continu te leren en hun vaardigheden voortdurend bij te schaven. Dit draagt niet alleen bij aan persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook aan de veerkracht en concurrentiekracht van een maatschappij als geheel.

Samenwerken?

Het LiveLearn Team

FADEL

MAURICE

SEYDOU

DANIEL

KHADIM

XANDER

MOHAMED

OUMOU

IBRAHIMA

YOU?

Ons uiteindelijke doel

Mensen toegang geven tot kennis én vaardigheden om hen een eerlijke kans op de wereldwijde arbeidsmarkt te geven.

1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Doe jij met ons mee?

`

Direct een afspraak inplannen?
Toch liever een afspraak inplannen met ons team? Kies een datum en tijd die jou het best uitkomt.