search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Midden en Kleinbedrijf

Personeel, het is altijd moeilijk om hier het beste uit te halen. Wat moet je aanbieden qua trainingen en hoe houd je alle ontwikkelingen bij? Als LiveLearn begrijpen we maar al te goed hoe je hier mee om moet gaan en daarom bieden wij een eenvoudig op te zetten ontwikkelomgeving voor MKB bedrijven.

Artikelen voor MKB

Als bedrijf beheer je in 1 minuut al je talent binnen de organisatie

In ons speciaal ontwikkelde learning management systeem houd je als manager precies bij hoe jouw talent zich ontwikkelt. Daarnaast deel je eenvoudig content, trainingen en andere kennisproducten met hen.

JIJ

Een manager dashboard

JE TEAM

Een mobiele app

Ontdek onze geheime formule om inzichten over jezelf te krijgen om naar een nieuw niveau te groeien!

Geef je carrière een glansrijke boost met onze LiveLearn-app! Ontdek een wereld van voortdurende ontwikkeling en blijf groeien als professional.
Met toegang tot een breed scala aan boeiende cursussen en leermiddelen kun je je kennis en vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Leer in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Versterk je expertise, ontdek nieuwe interesses en vergroot je waarde op de arbeidsmarkt.
Blijf bij met de laatste trends en technologieën in jouw vakgebied en onderscheid jezelf van de rest.
Met ons LXP-platform kun je jezelf blijven ontwikkelen en stappen zetten richting een glansrijke carrière. Krijg toegang tot exclusieve content, interactieve uitdagingen en certificeringen die je geloofwaardigheid en groeimogelijkheden vergroten.
Verhoog je inzetbaarheid, verbeter je prestaties en grijp nieuwe kansen die voorbij komen. Bereid je voor op succes en word de professional waar anderen naar opkijken. Investeer in jezelf en laat ons je begeleiden op jouw weg naar een glansrijke carrière. Download onze LiveLearn-app vandaag nog en laat je ontwikkeling nooit stagneren!

Direct een afspraak inplannen?
Toch liever een afspraak inplannen met ons team? Kies een datum en tijd die jou het best uitkomt.

Onze functionaliteiten

Voor organisaties

Je gepersonaliseerde leeromgeving

Jij bepaalt zelf wat je in je omgeving te zien krijgt. Kies je onderwerpen of experts en neem je omgeving ook gewoon mee naar nieuwe werkgevers.

Een mobiele app voor je dagelijkse learnings

Veel onderweg en toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of vaardigheden. Gebruik dan onze app voor Apple of Android.

Leervormen die bij iedereen passen.

We hebben 10 verschillende leervormen in het LiveLearn platform. Van het lezen van artikelen tot het volgen van een opleiding.