Jouw profiel

Registreren Inloggen

Verkoop jouw kennisproducten ook via LiveLearn in een paar klikken

Wij bieden jou direct toegang tot al onze gebruikers door jouw kennisproducten gratis toe te voegen aan ons platform. Je betaalt alleen voor gebruik, dus geen addertje onder het gras.

Maak je omgeving

Gebruiksvriendelijk dashboard

Het LiveLearn teacher dashboard geeft je toegang tot talloze nuttige functies. Tegelijkertijd biedt het Dashboard een actueel overzicht van al je kennisproducten én je verkoop.

Promoot en analyseer je kennisproducten

Maak gebruik van onze data en algoritmes om er voor zorgen dat jouw kennisproducten aansluiten bij de wensen van je klanten, Daarnaast bouw je een eigen skills paspoort op, waardoor potentiéle klanten kunnen zien dat jij de expert bent die zij nodig hebben om te blijven groeien.

Ken je klanten

Elke keer dat je een inschrijving of verkoop hebt, kom je meer te weten over je bezoekers. LiveLearn geeft je de tools die je nodig hebt om je doelgroep te identificeren en om er achter te komen hoe je doelgroep per kennisproduct verandert.

Gebruik onze API connectie

Direct en automatisch al je bestaande kennisproducten delen met ons platform? Gebruik eenvoudig onze API connectie. Dan heb je geen omkijken naar de koppeling en hoef je alleen te sturen aan de hand van de data die wij je leveren.

No Cure no Pay

Wij rekenen geen kosten als jij er zelf niet beter ven wordt. Daarom hanteren wij een no cure no pay methode en betaal je alleen voor de transactie wanneer iemand een booking maakt. Dit maakt aanbieden via LiveLearn een win-win voor iedereen.

Maak je omgeving

Direct een afspraak inplannen?
Toch liever een afspraak inplannen met ons team? Kies een datum en tijd die jou het best uitkomt.