Jouw profiel

Registreren Inloggen

Amazon training

Beschikbaarheid en prijs

0
11 dagdeel
Training

Amazon is een van de grootste online marketplaces ter wereld. Verkopen op dit platform biedt direct toegang tot een enorme hoeveelheid klanten en kan de omzet van een bedrijf drastisch verhogen. Amazon heeft de processen zo ingericht dat elke onderneming relatief eenvoudig producten kan aanbieden. Bovendien kun je ook eenvoudig eigen private label producten verkopen via Amazon. Echter, verkopen op Amazon brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is eenvoudig om online te staan maar daarentegen relatief moeilijk om verkopen te genereren. Het verkoopkanaal wordt dan ook vaak omschreven als een jungle.

In de Amazon training krijg je inzicht in de juiste structuren en strategieën welke jij direct binnen je onderneming of voor eigen private label producten kunt toepassen. In 4 overzichtelijke stappen bieden wij handvatten voor het inrichten van je interne organisatie en leren wij je de strategieën welke noodzakelijk zijn om succesvol te worden op dit gigantische platform.

Agenda :
Amazon is een van de grootste online marketplaces ter wereld. Verkopen op dit platform biedt direct toegang tot een enorme hoeveelheid klanten en kan de omzet van een bedrijf drastisch verhogen. Amazon heeft de processen zo ingericht dat elke onderneming relatief eenvoudig producten kan aanbieden. Bovendien kun je ook eenvoudig eigen private label producten verkopen via Amazon. Echter, verkopen op Amazon brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is eenvoudig om online te staan maar daarentegen relatief moeilijk om verkopen te genereren. Het verkoopkanaal wordt dan ook vaak omschreven als een jungle. In de Amazon training krijg je inzicht in de juiste structuren en strategieën welke jij direct binnen je onderneming of voor eigen private label producten kunt toepassen. In 4 overzichtelijke stappen bieden wij handvatten voor het inrichten van je interne organisatie en leren wij je de strategieën welke noodzakelijk zijn om succesvol te worden op dit gigantische platform.

03 Nov

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

03 Nov, 10:00, Rosmalen

€ 495

06 Dec

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

06 Dec, 10:00, Rosmalen

€ 495

07 Febr

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

07 Febr, 10:00, Rosmalen

€ 495

17 Maar

datum

Product price: 495,00
Total options:
Order total:

1

17 Maar, 10:00, Rosmalen

€ 495

Skills

Verkopen

No reviews for this course ...
company logo
zuidema

Locaties

Rosmalen

Prijs vanaf

Training: € 495

BTW: € 103