Jouw profiel

Registreren Inloggen

Effectief Beïnvloeden

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen

Door middel van de verschillende beïnvloedingsstijlen leer jij in deze beïnvloedingstraining bij Kenneth Smit Direct welke situatie om welk middel vraagt. Vergroot je invloed, zonder formele macht maar op een bewuste en respectvolle manier.

Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? De training Effectief Beïnvloeden brengt je alle kneepjes van het vak bij. Op een bewuste en vooral respectvolle manier. Neem anderen overtuigend mee in jouw plannen, zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen. Maak kennis met de verschillende beïnvloedingsstijlen en leer welke wanneer het meest effectief is.

De volgende onderwerpen worden in deze training behandeld:

  • Verschillende beïnvloedingsstijlen
  • Welke stijl heeft wanneer het meeste effect
  • Mensen overtuigend meekrijgen
Agenda :
Door middel van de verschillende beïnvloedingsstijlen leer jij in deze beïnvloedingstraining bij Kenneth Smit Direct welke situatie om welk middel vraagt. Vergroot je invloed, zonder formele macht maar op een bewuste en respectvolle manier. Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? De training Effectief Beïnvloeden brengt je alle kneepjes van het vak bij. Op een bewuste en vooral respectvolle manier. Neem anderen overtuigend mee in jouw plannen, zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen. Maak kennis met de verschillende beïnvloedingsstijlen en leer welke wanneer het meest effectief is. De volgende onderwerpen worden in deze training behandeld: Verschillende beïnvloedingsstijlenWelke stijl heeft wanneer het meeste effectMensen overtuigend meekrijgen


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
Kenneth Smit Direct

Locaties

Online

Prijs vanaf

Opleidingen : € 575

BTW: €

Koop deze Opleidingen
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult