Jouw profiel

Registreren Inloggen

Gegevensmanagement: governance, tools en implementatie

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen

Of het nu gaat om de Omgevingswet, big data-projecten, voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming of datagedreven sturen: uw gegevens moeten op orde en beschikbaar zijn. Data vormen dan ook een steeds belangrijker bedrijfsmiddel.

Het op orde brengen van deze gegevens is voor veel organisaties echter een stevige opgave. Naast het technische aspect betreft het namelijk ook een organisatorisch vraagstuk, waarbij bedrijfsvoering, samenwerking en ambities nauw met elkaar samenhangen. Daarom biedt Berenschot u in samenwerking met Stolk Informatiemanagement een vierdaagse training Gegevensmanagement: governance, tools en implementatie. Daarin maakt u kennis met de governance en tools rondom gegevensmanagement en de implementatie ervan in uw organisatie. De training is onder meer gebaseerd op NORA en GEMMA-referentiearchitectuur, waarbij we rekening houden met andere frameworks zoals DAMA-DMBOK. Met de training leert u gegevensmanagement binnen uw organisatie te optimaliseren en zo uw data maximaal bruikbaar te maken.

Agenda :
Of het nu gaat om de Omgevingswet, big data-projecten, voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming of datagedreven sturen: uw gegevens moeten op orde en beschikbaar zijn. Data vormen dan ook een steeds belangrijker bedrijfsmiddel. Het op orde brengen van deze gegevens is voor veel organisaties echter een stevige opgave. Naast het technische aspect betreft het namelijk ook een organisatorisch vraagstuk, waarbij bedrijfsvoering, samenwerking en ambities nauw met elkaar samenhangen. Daarom biedt Berenschot u in samenwerking met Stolk Informatiemanagement een vierdaagse training Gegevensmanagement: governance, tools en implementatie. Daarin maakt u kennis met de governance en tools rondom gegevensmanagement en de implementatie ervan in uw organisatie. De training is onder meer gebaseerd op NORA en GEMMA-referentiearchitectuur, waarbij we rekening houden met andere frameworks zoals DAMA-DMBOK. Met de training leert u gegevensmanagement binnen uw organisatie te optimaliseren en zo uw data maximaal bruikbaar te maken.


No reviews for this course ...
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult