Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Begeleiding bij Verslavingszorg - Virtual Classroom

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Uit de neerwaartse spiraal, grip op het leven en weer rust en ruimte in het hoofd. Niemand kiest ervoor om verslaafd te worden, maar soms is begeleiding nodig om er weer uit te komen. Wil jij cliënten helpen bij de start van een nieuw leven? In HBO Begeleiding bij Verslavingszorg verdiep je je in de verschillende type verslavingen en vormen van hulpverlening. Daarnaast krijg je zicht op de groepsdynamiek, want zeker binnen deze doelgroep is het belangrijk om groepsprocessen te herkennen. Groepsaanpak heeft bij behandeling en begeleiding een positief effect, maar moet wel goed worden begeleid. Wil jij professioneel begeleider worden binnen de verslavingszorg en ga je voor duurzaam herstel? Kies dan voor HBO Begeleiding bij Verslavingszorg van Scheidegger.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Uit de neerwaartse spiraal, grip op het leven en weer rust en ruimte in het hoofd. Niemand kiest ervoor om verslaafd te worden, maar soms is begeleiding nodig om er weer uit te komen. Wil jij cliënten helpen bij de start van een nieuw leven? In HBO Begeleiding bij Verslavingszorg verdiep je je in de verschillende type verslavingen en vormen van hulpverlening. Daarnaast krijg je zicht op de groepsdynamiek, want zeker binnen deze doelgroep is het belangrijk om groepsprocessen te herkennen. Groepsaanpak heeft bij behandeling en begeleiding een positief effect, maar moet wel goed worden begeleid. Wil jij professioneel begeleider worden bin...


No reviews for this course ...
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult