Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Klinische Psychologie - Virtual Classroom

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Je cliënt voelt zich 'anders'. Hij is teruggetrokken, perfectionistisch, heeft stemmingswisselingen, moeite met gevoelens uiten en wantrouwt andere mensen. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigenaardigheden, maar wanneer spreken we van problematiek of een stoornis? Wil jij in korte tijd meer leren over psychische stoornissen? In HBO Klinische Psychologie leer je stoornissen herkennen, adequaat handelen en waar nodig doorverwijzen. Je verdiept je in verschillende onderwerpen waaronder verslavingsproblematiek, dissociatieve stoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, eet- en slaapstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Je cliënt voelt zich 'anders'. Hij is teruggetrokken, perfectionistisch, heeft stemmingswisselingen, moeite met gevoelens uiten en wantrouwt andere mensen. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigenaardigheden, maar wanneer spreken we van problematiek of een stoornis? Wil jij in korte tijd meer leren over psychische stoornissen? In HBO Klinische Psychologie leer je stoornissen herkennen, adequaat handelen en waar nodig doorverwijzen. Je verdiept je in verschillende onderwerpen waaronder verslavingsproblematiek, dissociatieve stoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, eet- en slaapstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
Scheidegger

Locaties

Online

Prijs vanaf

Opleidingen : € 85

BTW: €

Koop deze Opleidingen
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult