Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Wat gaat goed? Wat kan beter? En wat is dan nodig? De kwaliteit verbeteren in het sociaal domein is een proces van gemeenten dat continu doorgaat. Als kwaliteitsmedewerker sociaal domein controleer en toets je de kwaliteit van dienstverlening. In HBO Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein leer je hoe je werkprocessen opstelt en verbetert en je leert hoe je adviezen geeft over het toepassen van wet- en regelgeving. Na afloop heb je de kennis om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en je bent daarmee een uitstekende sparringpartner binnen de gemeente. Scheidegger leidt je op tot professioneel kwaliteitsmedewerker sociaal domein, een onmisbare schakel binnen de gemeente.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Wat gaat goed? Wat kan beter? En wat is dan nodig? De kwaliteit verbeteren in het sociaal domein is een proces van gemeenten dat continu doorgaat. Als kwaliteitsmedewerker sociaal domein controleer en toets je de kwaliteit van dienstverlening. In HBO Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein leer je hoe je werkprocessen opstelt en verbetert en je leert hoe je adviezen geeft over het toepassen van wet- en regelgeving. Na afloop heb je de kennis om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en je bent daarmee een uitstekende sparringpartner binnen de gemeente. Scheidegger leidt je op tot professioneel kwaliteitsmedewerker sociaal domein, ...

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 85

BTW: € 0