Jouw profiel

Registreren Inloggen

HBO Ouderenzorg - Virtual Classroom

Beschikbaarheid en prijs

0
1 dagdeel
Opleidingen
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Je werkt vanuit je hart en weet hoe belangrijk ‘geluksmomentjes’ zijn. Als thuis wonen niet meer lukt, dan is in een groep wonen vaak de volgende stap voor ouderen (met dementie). Dit kan een lastige stap zijn. Niet alleen voor de oudere, maar ook voor de familie. Daarom is deskundige begeleiding heel belangrijk. In HBO Ouderenzorg word je opgeleid tot professional. De verschillende vormen en fases van dementie komen aan bod, net als de begeleiding van familie en mantelzorgers. Je leert denken vanuit de mogelijkheden en zelfstandigheid en ontwikkelt de vaardigheden om professioneel methodisch te handelen. Zo draag je als professional effectief bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten.

Agenda :
In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn. Je werkt vanuit je hart en weet hoe belangrijk ‘geluksmomentjes’ zijn. Als thuis wonen niet meer lukt, dan is in een groep wonen vaak de volgende stap voor ouderen (met dementie). Dit kan een lastige stap zijn. Niet alleen voor de oudere, maar ook voor de familie. Daarom is deskundige begeleiding heel belangrijk. In HBO Ouderenzorg word je opgeleid tot professional. De verschillende vormen en fases van dementie komen aan bod, net als de begeleiding van familie en mantelzorgers. Je leert denken vanuit de mogelijkheden en zelfstandigheid en ontwikkelt de vaardigheden om professioneel methodisch te handelen. Zo draag je als professional e...

No reviews for this course ...
company logo
Scheidegger

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 100

BTW: € 0