Jouw profiel

Registreren Inloggen

Management en Leidinggeven

Beschikbaarheid en prijs

0
4 dagdeel
Opleidingen

Als manager of teamleider wordt jouw functioneren grotendeels bepaald door de motivatie, kwaliteiten en prestaties van je team. Maar naast het aansturen en motiveren van mensen ligt er nog veel meer op je bord waarmee je aan de slag moet. Deze training van Kenneth Smit geeft je handvatten om maximaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen en tegelijkertijd het beste in medewerkers naar boven te halen.

Tijdens deze training verwerf je praktische vaardigheden die je zelf kunt toepassen. Daarnaast wordt er ingezoomd op het onderwerp communicatie. Tevens ga je veel oefenen, iedere deelnemer brengt voorbeelden mee uit zijn/haar dagelijkse praktijk. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze teamleden situatieafhankelijk motiveren en tegelijkertijd focus op het resultaat willen behouden.

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Groepscommunicatie
  • Management versus leidinggeven
  • Stijlen van leidinggeven
  • Persoonlijke managementstijl
  • Functionerings-, motivatie- en beoordelingsgesprekken
  • Het nieuwe werken
  • Coachend leidinggeven
Agenda :
Als manager of teamleider wordt jouw functioneren grotendeels bepaald door de motivatie, kwaliteiten en prestaties van je team. Maar naast het aansturen en motiveren van mensen ligt er nog veel meer op je bord waarmee je aan de slag moet. Deze training van Kenneth Smit geeft je handvatten om maximaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen en tegelijkertijd het beste in medewerkers naar boven te halen. Tijdens deze training verwerf je praktische vaardigheden die je zelf kunt toepassen. Daarnaast wordt er ingezoomd op het onderwerp communicatie. Tevens ga je veel oefenen, iedere deelnemer brengt voorbeelden mee uit zijn/haar dagelijkse praktijk. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze teamleden situatieafhankelijk motiveren en tegelijkertijd focus op het resultaat willen behouden. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: GroepscommunicatieManagement versus leidinggevenStijlen van leidinggevenPersoonlijke managementstijlFunctionerings-, motivatie- en beoordelingsgesprekkenHet nieuwe werkenCoachend leidinggeven

27 Juni - 06 Sept

ZALTBOMMEL

€ 3700

Cursus

27 Juni, 09:30, ZALTBOMMEL

28 Juni, 09:30, ZALTBOMMEL

05 Sept, 09:30, ZALTBOMMEL

06 Sept, 09:30, ZALTBOMMEL

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 3700

€ 3700

datum

Product price: 3.700,00
Total options:
Order total:

Skills

50

Motiveren

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

ZALTBOMMEL

Prijs vanaf

Opleidingen: € 3700

BTW: € 777