Jouw profiel

Registreren Inloggen

MBO Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 - Avond

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen

Vandaag begint je dienst ’s ochtends. Het restaurant is nog leeg, maar je weet dat het straks vol zit met gasten die graag lekker willen ontbijten. Vorige week heb je wat aanpassingen doorgevoerd in het menu en je bent benieuwd hoe de gasten zullen reageren. Samen met leerling-kok Erik ga je meteen aan de slag. Terwijl Erik de sinaasappelen uitperst, bak jij de croissants, kook je de eieren en beleg je de heerlijkste broodjes. Samen zetten jullie alles klaar en al snel komen de eerste gasten binnen. Terwijl zij genieten van het ontbijt, zorg jij ervoor dat de broodjes niet opraken en dat de koffie aangevuld blijft. Om half 11 zijn de laatste gasten klaar met eten en ruim je alles op, zodat je de lunch kunt klaarmaken en klaarzetten. Je laat Erik de groenten snijden en je begeleidt hem bij het voorbereiden van de hamburgers en de zalm. Zelf ga je aan de slag met het bereiden van de mosterdsoep en de biefstuk, terwijl je ook oplet dat de frietjes niet verbranden in de frituur. ‘s Middags stroomt het restaurant weer vol en je bent blij dat je gerechten zo goed in de smaak vallen. 3 uur later is de grootste drukte voorbij en kun je beginnen met het opruimen en schoonmaken van de keuken. Je weet namelijk hoe belangrijk een schone en opgeruimde werkruimte is. Voor je het weet, zit je dag erop. Je hebt weer mensen blij gemaakt met je gerechten en je hebt zin in morgen. Dan mag je namelijk het diner verzorgen. Je vindt het heerlijk dat je werk zo gevarieerd is.

Agenda :
Vandaag begint je dienst ’s ochtends. Het restaurant is nog leeg, maar je weet dat het straks vol zit met gasten die graag lekker willen ontbijten. Vorige week heb je wat aanpassingen doorgevoerd in het menu en je bent benieuwd hoe de gasten zullen reageren. Samen met leerling-kok Erik ga je meteen aan de slag. Terwijl Erik de sinaasappelen uitperst, bak jij de croissants, kook je de eieren en beleg je de heerlijkste broodjes. Samen zetten jullie alles klaar en al snel komen de eerste gasten binnen. Terwijl zij genieten van het ontbijt, zorg jij ervoor dat de broodjes niet opraken en dat de koffie aangevuld blijft. Om half 11 zijn de laatste gasten klaar met eten en ruim je alles op, zodat je de lunch kunt klaarmaken en klaarzetten. Je laat Erik de groenten snijden en je begeleidt hem bij het voorbereiden van de hamburgers en de zalm. Zelf ga je aan de slag met het bereiden van de mosterdsoep en de biefstuk, terwijl je ook oplet dat de frietjes niet verbranden in de frituur. ‘s Middags stroomt het restaurant weer vol en je bent blij dat je gerechten zo goed in de smaak vallen. 3 uur later is de grootste drukte voorbij en kun je beginnen met het opruimen en schoonmaken van de keu...


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
Scheidegger

Locaties

Online

Prijs vanaf

Opleidingen : € 100

BTW: €

Koop deze Opleidingen
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult