Jouw profiel

Registreren Inloggen

Online Class: Duidelijk zijn doe je zo

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
E-learning

Het is belangrijk dat jij je uitspreekt. Zeker nu de samenwerking met anderen grotendeels virtueel plaatsvindt en jouw non-verbale communicatie minder zichtbaar is.

Tijdens deze live online class via Zoom ga je actief met aan de slag met onze ervaren trainers en andere hoogopgeleide professionals. Je krijgt concrete handvatten om in online interacties assertief te communiceren.

In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.

Agenda :
Het is belangrijk dat jij je uitspreekt. Zeker nu de samenwerking met anderen grotendeels virtueel plaatsvindt en jouw non-verbale communicatie minder zichtbaar is. Tijdens deze live online class via Zoom ga je actief met aan de slag met onze ervaren trainers en andere hoogopgeleide professionals. Je krijgt concrete handvatten om in online interacties assertief te communiceren. In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
zuidema

Locaties

Online

Prijs vanaf

E-learning : € 295

BTW: €

Koop deze E-learning
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult