Jouw profiel

Registreren Inloggen

Online Class: Leiderschap bij hybride werken

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdeel
E-learning

Ontdek hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. In deze training gaan we aan de slag met de verschillende belangen rondom remote werken. In het aansturen van je team zoeken we naar de balans waarin een zelfsturend team werkt, terwijl je grip houdt op de performance. Hierbij heb je aandacht voor individuele vragen en aandacht voor je team als groep. We onderzoeken samen welke communicatiestijlen je het beste kunt inzetten op welk moment en hoe je vanaf een afstand betrokken medewerkers houdt, een goede teamspirit aanwakkert en verbinding in de samenwerking creëert binnen jouw team en met de rest van de organisatie.

Na deze training heb je handvatten om jouw team op afstand te managen. Je weet hoe je ervoor zorgt dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Je hebt vertrouwen in jouw eigen leiderschap zonder dat jullie fysiek samenwerken op locatie.

Agenda :
Ontdek hoe je het beste je team kunt aansturen terwijl jullie op afstand van elkaar werken. In deze training gaan we aan de slag met de verschillende belangen rondom remote werken. In het aansturen van je team zoeken we naar de balans waarin een zelfsturend team werkt, terwijl je grip houdt op de performance. Hierbij heb je aandacht voor individuele vragen en aandacht voor je team als groep. We onderzoeken samen welke communicatiestijlen je het beste kunt inzetten op welk moment en hoe je vanaf een afstand betrokken medewerkers houdt, een goede teamspirit aanwakkert en verbinding in de samenwerking creëert binnen jouw team en met de rest van de organisatie. Na deze training heb je handvatten om jouw team op afstand te managen. Je weet hoe je ervoor zorgt dat jouw teamleden betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Je hebt vertrouwen in jouw eigen leiderschap zonder dat jullie fysiek samenwerken op locatie.


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
zuidema

Locaties

Online

Prijs vanaf

E-learning : € 295

BTW: €

Schrijf je inE-learning
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult